Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILI BODOVE

Wales i Armenija bez pobjednika! Evo kakva je sada situacija u našoj skupini

MURAD SEZER/REUTERS
18.11.2023.
u 15:51

Nažalost, Wales je uspio doći do izjednačenja u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena autogolom Tiknizyana. Vatreni su za kratko vrijeme bili na drugom mjestu koje direktno vodi na Euro, no remijem za sada ostaju na trećem mjestu

Armenija je od 15 sati započela svoju utakmicu protiv Walesa na domaćem terenu. Važno im je bilo da ne izgube utakmicu protiv Walesa kako bi zadržala realne šanse za Euro u Njemačkoj, ali isto tako pomogla je i Hrvatskoj kojoj je važno da Velšani danas nisu slavili na gostovanju. Utakmica je završila bez pobjednika, rezultatom 1:1.

Sve je počelo dobro što se tiče Hrvatske, utakmica je tek krenula, a Armenci su poveli u ranoj fazi utakmice, igrala se peta minuta.  Domaći su izveli korner, lopta je nakon odbijanca stigla do Zelarayana koji se majstorski namjestio na desnicu pa tukao s 15-ak metara i poentirao.

GALERIJA Preko 1000 hrvatskih navijača stiglo je u hladnu Rigu: 'Zovi, samo zovi'

1/8

To je zaista bila sjajna vijest za Hrvatsku, a ovaj rezultat svakako je odgovarao vatrenima jer su izbili na drugo mjesto s utakmicom manje i jednakim brojem bodova kao Wales i Armenci. Nažalost, Wales je uspio doći do izjednačenja u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena autogolom Tiknizyana. Vatreni su za kratko vrijeme bili na drugom mjestu koje direktno vodi na Euro. 

VEZANI ČLANCI:

Obzirom da je drugo vrijeme proteklo bez pogodaka, rezultat je ostao na 1:1 iz provoga dijela. Wales je ovim, za njih vrlo sretnim izjednačenjem, ostao na drugom mjestu skupine s bodom više od vatrenih.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 17

OL
olujasviholuja
17:19 18.11.2023.

Što komplicirate ,trebamo pobjediti obje utakmice i to je to

FR
freeshooter
17:06 18.11.2023.

...gledao sam stream... Armenija puno bliže pobjedi... samo je jedno nejasno, kako smo mi protiv ovako slabašnog Walesa u dvije tekme jedva izvukli bod... to je meni misterij... a još par mjeseci ranije u finalima Lige nacije igrali savršeno... vatreni sada je na vama red, razvalite to...

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
16:06 18.11.2023.

Mislim da je Armenija jako slaba, gol je pao više slučajno. Nije niti Walles nešto posebnog. Navijam svim srcem za Armeniju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije