Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WALES MORA KIKSATI

Turci večeras imaju važan dvoboj. Koliko će moći pomoći Hrvatskoj ako se potroše?

Nogometaši Turske pobijedili su na Opus Areni Hrvatsku s 1:0
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
18.11.2023.
u 10:53

Pobijedi li Wales Armeniju, susret u Cardiffu bit će ključan. No što od njega očekivati? Turska je već osigurala vizu za europsku smotru i ne mora se "trgati". Ipak, novi izbornik Montella svjestan je da je rezultat izuzetno bitan i za reprezentaciju i za njegov ugled.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 18 sati igra pretposljednju kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Euro 2024. No, prije susreta s Latvijom, drugi dvoboj skupine D igraju Armenija i Wales (15 sati). Svi znamo da vatrenima za prolaz na Euro trebaju pobjede u dvije preostale utakmice (Armenija u utorak), ali i kiks Walesa u bilo kojoj od njegove dvije utakmice.

GALERIJA Turska je osigurala Euro, dobrim igrama mogu pomoći vatrenima

Nogometaši Turske pobijedili su na Opus Areni Hrvatsku s 1:0
1/8

Stoga će ova utakmica u Erevanu biti iznimno bitna. No, teško je vjerovati da će Armenija pobijediti pa se svi okreću novoj prilici i susretu Walesa i Turske u utorak. Pobijedi li Wales Armeniju, susret u Cardiffu bit će ključan. No što od njega očekivati? Turska je već osigurala vizu za europsku smotru i ne mora se "trgati". Ipak, novi izbornik Montella svjestan je da je rezultat izuzetno bitan i za reprezentaciju i za njegov ugled.

Osim toga, zanimljivo je da danas od 20.45 sati Turska igra prijateljsku utakmicu s Njemačkom na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Bitan je to susret jer turska zajednica u Njemačkoj je velika pa se očekuje velik broj navijača i taj susret ne bi se smio predati prije nego se odigra.

VEZANI ČLANCI:

A ne treba se ni spominjati da će se Montellini izabranici dobro potrošiti prije posljednje utakmice kvalifikacija protiv Walesa, što ne bi moglo ići na ruku Hrvatskoj. Konačan rasplet znat ćemo u utorak, ali kako vjetar puše, bit će jasnije već večeras.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 3

KO
KondorGoc
16:42 18.11.2023.

Bojim se kako smo mi naše šanse odavno profućkali.

VE
Verwoerd
14:16 18.11.2023.

Pa nisu sapun da će se potrošiti.

MK
MKGRA
12:47 18.11.2023.

Novinarska priča, pa Armenija je pobjedila Wels u Cardiffa, zašto bi ond danas izgubila doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije