Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silvio Ivandija

Uvaženi stručnjak pojasnio koga bi bilo dobro izbjeći u polufinalu i zašto

Silvio Ivandija
Foto: Screenshot
1/2
21.01.2020.
u 14:11

– Portugalci su slični Francuzima, a nama to tradicionalno ne leži. Dakle, neka nam radije suparnici u polufinalu budu Slovenci – odgovorio je Ivandija za Večernji TV

Silvio Ivandija, pomoćnik Line Červara na Svjetskom prvenstvu 2019. godine, najavio je za Večernji TV utakmicu protiv Španjolaca te analizirao može li Hrvatska napokon do zlatne medalje. 

– Pokazali smo da možemo sa svima. Premda rezultatskoga pritiska nema, ključne igrače ne bih odmarao, ali bih dao šansu i drugima. Trebalo bi podijeliti minutažu s obzirom na to da je polufinale već dva dana kasnije. Naravno, interes je zadržati i dobar ritam. 

– Slabija strana Španjolaca je zona. Cindrić bi im tu mogao napraviti dar-mar, ali vidjet ćemo koliko će igrati. Ali, da. Zona im je dosta porozna. Ali moramo paziti jer su im vratari odlični, a kontre i polukontre ubitačne – naglasio je Ivandija i u polufinalu poželio Slovence:

– Volio bih izbjeći Norvežane u polufinalu. Volio bih radije Slovence. Protiv njih postoji taj jedan poseban naboj, a kod njih smo vidjeli i da su u stanju kiksati. Portugalci su slični Francuzima, a nama to tradicionalno ne leži. Dakle, neka radije to bude Slovenija – odgovorio je Ivandija i naglasio: 

– Dečki odlično funkcioniraju između sebe. Nije nemoguće doći do zlata. Možemo do vrha, ali i ako to ne bude slučaj, pamtit ću EP po jako mnogo dobrih stvari. Baš sam uživao u natjecanju – zaključio je.

Pogledajte cijeli razgovor kolege Ivana Halara s Ivandijom!

Komentara 8

OI
Oidar
14:31 21.01.2020.

Komentar nije vezan uz ovaj članak već se odnosi na 90% vašeg sadržaja. U Hrvatskoj postoje "slavni" "veličanstveni" "fenomenalnalni" " cudesni" i svi oni su iz svijeta sporta, zabave, najstarijeg zanata i sl. Ostali smo statističke budale.

Avatar Duksi
Duksi
17:24 21.01.2020.

Pa to zna i moja prababa.

Avatar Untouchable
Untouchable
17:58 21.01.2020.

Uvaženi stručnjak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije