Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silvio Ivandija
Povratak na članak

Uvaženi stručnjak pojasnio koga bi bilo dobro izbjeći u polufinalu i zašto

– Portugalci su slični Francuzima, a nama to tradicionalno ne leži. Dakle, neka nam radije suparnici u polufinalu budu Slovenci – odgovorio je Ivandija za Večernji TV

Komentari 8

OI
Oidar
14:31 21.01.2020.

Komentar nije vezan uz ovaj članak već se odnosi na 90% vašeg sadržaja. U Hrvatskoj postoje "slavni" "veličanstveni" "fenomenalnalni" " cudesni" i svi oni su iz svijeta sporta, zabave, najstarijeg zanata i sl. Ostali smo statističke budale.

VL
Avatar Duksi
Duksi
17:24 21.01.2020.

Pa to zna i moja prababa.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
17:58 21.01.2020.

Uvaženi stručnjak?

VL
Avatar BettyWN84
BettyWN84
16:41 16.02.2020.

Loкаlnim mаmаma trebа anonimni SEX! Sаmo рогuкa i pitаj da jеbeš! -- www.Kisstok.com

VL
ST
stefj
14:53 21.01.2020.

Španjolska je prvi pravi test... Uz ovakvu konkurenciju, bilo koja medalja bi bila veliki uspjeh.

VL
SA
SI aka SI
20:47 21.01.2020.

Polufinale je uvijek odličan rezultat, uvjerili smo se u to kad smo ostali bez toga (nakon Goluze i Babica). Tu ipak treba napomenuti da Danci i pogotovo Francuzi redovito tankiraju na EP u godinama kada se održavaju OI. Ne tankiraju namjerno nego isprobavaju mlađe i dozvoljavaju si ispadanje u grupi Naši se s druge strane uvijek napale na istom EP i previše polete, pa u četvrtfinalu OI nalete na minu. Sve u svemu, nismo još došli do medalje, a ove godine je valjda tempiranje forme na olimpijadi prioritet. Nije tragedija ako bi tu osvojili četvrto mjesto, pod uvjetom da usvojimo gradivo i dobijemo olimpijsku medalju. Ako usput ovdje dobijemo medalju, nitko sretniji. Al ovo 5-1 treba biti faktor iznenađenja, a ne da se svi pripreme na OI.

VL
GR
gragakarlovac
14:21 21.01.2020.

Rukomet je bezveze...EP u rukometu još više....nogomet, to je sport...ovo je za propale košarkaše

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.