Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE MEDIJA

Evo što Česi pišu nakon poraza od Hrvatske, svi su izdvojili jedan detalj!

Hrvatska - Češka
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/12
20.01.2020.
u 18:13

Češki mediji nisu dali previše prostora ovoj utakmici i porazu njihove reprezentacije. Izdvajamo neke reakcije s tamošnjih portala koji navode da su izgubili golom u posljednjoj sekundi.

Hrvatski rukometaši svladali su Češku s 22-21 (11-9) i došli do šeste uzastopne pobjede na Europskom prvenstvu te će posljednji dvoboj u skupini 1 protiv Španjolske dočekati s maksimalnim učinkom. 

Lino Červar je protiv Češke odmarao igrače koji su iznijeli glavni teret dosadašnjih utakmica pa uopće u igru nisu ulazili vratar Marin Šego, Luka Cindrić, Igor Karačić i Željko Musa, a kapetan Domagoj Duvnjak je samo ušao kako bi u drugom poluvremenu izveo jedan sedmerac.

>> Pogledajte komentar Mladena Miletića nakon pobjede Hrvatske

Marko Mamić je s pet pogodaka predvodio strijelce naše reprezentacije. Po tri pogotka postigli su Luka Stepančić, David Mandić i Marino Marić, a po dva Josip Šarac, Matej Hrstić i Vlado Matanović. Vratar Matej Ašanin imao je deset obrana.

Češku reprezentaciju je sa sedam pogodaka predvodio Ondrej Zdrahala, a najbolji pojedinac bio je vratar Tomaš Mrkva s 12 obrana.

Hrvatska je s osam bodova vodeća na ljestvici, ispred Španjolske koja ima šest bodova i utakmicu manje. Po dva boda imaju Njemačka, Austrija i Bjelorusija, a bez bodova je Češka.

U drugoj postavi Hrvatska je protiv neopterećene Češke igrala izjednačenu utakmicu, a najveću prednost su naši rukometaši uspjeli stvoriti početkom drugog poluvremena, kad su imali četiri pogotka viška u 37. minuti (13-9).

U završnici utakmice ključnu ulogu odigrao je vratar Matej Ašanin s dvije odlične obrane, od deset koliko ih je skupio, te Luka Stepančić koji je kod 21-21 postigao pobjednički pogodak sa zvukom sirene za kraj.

Češki mediji nisu dali previše prostora ovoj utakmici i porazu njihove reprezentacije. Izdvajamo neke reakcije s tamošnjih portala koji navode da su izgubili golom u posljednjoj sekundi.

Idnes opisuje kako je Hrvatska zabila gol za pobjedu.

Foto: Idnes

"Nažalost, nismo uspjeli prekinuti hrvatsku akciju. Luka Stepančić skočio je s desne strane i odlučio utakmicu sekundu prije kraja", stoji u članku u kojem su uživo pratili utakmicu.

Pali nakon gola u posljednjoj sekundi, donosi tabloid Blesk.

Foto: Blesk

"Držali smo korak s bivšim svjetskim prvacima i dvostrukim olimpijskim pobjednicima i izjednačili u posljednjoj minuti. No, sekundu prije kraja utakmicu je odlučio Luka Stepančić", piše u članku.

Foto: Blesk

Hrabrost i inat nisu bili dovoljni, rukometaši izgubili gol u posljednjoj sekundi, piše portal Češke televizije.

>> Pogledajte i galeriju s utakmice

Hrvatska - Češka
1/17

 

Komentara 28

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:28 20.01.2020.

Ispravak netočnog navoda : "Držali smo korak s rezervnom postavom bivših svjetskih prvaka i dvostrukim olimpijskim pobjednicima i izjednačili u posljednjoj minuti. No, sekundu prije kraja utakmicu je odlučio Luka Stepančić", piše u članku.

CA
cortesova arkebuza
19:29 20.01.2020.

gragakarlovac, da Švedska,Danska, Francuska, Rusija,Hrvatska,Portugal, Madžarska,Norveška,Španjolska,Island je samo par država. Da,jal je problem i kompleksi. Nije ti lako.

ER
EroK
19:01 20.01.2020.

Bravo Lino Majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije