Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

VIDEO Dalić iznenadio popisom vatrenih! U reprezentaciju pozvan Dario Melnjak

Zlatko Dalić
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/10
20.05.2019.
u 10:59

– Ova tri mjeseca obilazili smo igrače, nismo zvali napamet nego smo ih gledali. Melnjak igra dobro, standardan je i želimo ga vidjeti. Benković se oporavio, igrao je dobro i može nam pomoći – rekao je Dalić.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je popis reprezentativaca za nadolazeći eurokvalifikacijski susret protiv Walesa u Osijeku  8. lipnja, kao i prijateljsku utakmicu protiv Tunisa u Varaždinu, 11. lipnja ove godine.

>> Pogledajte kako je Dalić objasnio svoj popis

Dalićev popis:

Vratari: Lovre Kalinić (Aston Villa), Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Rijeka)

Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Duje Ćaleta-Car (Marseille), Karlo Bartolec (Nordsjaelland), Filip Benković (Celtic), Dario Melnjak (Rizespor)

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Milan Badelj (Lazio), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Sevilla), Mario Pašalić (Atalanta), Filip Bradarić (Cagliari)

Napadači: Ivan Perišić (Inter), Andrej Kramarić (Hoffenehim), Ante Rebić (Eintracht), Nikola Vlašić (CSKA Moskva), Josip Brekalo (Wolfsburg), Bruno Petković (Dinamo)

Pretpozivi: Mile Škorić (Osijek), Mijo Caktaš (Hajduk), Josip Posavec (Hajduk)

– Ova tri mjeseca smo obilazili igrače, nismo zvali napamet nego smo ih gledali. Melnjak igra dobro, standardan je i želimo ga vidjeti. Benković se oporavio, igrao je dobro i može nam pomoći – rekao je Dalić.

Objasnio je i pretpozive dvojici hajdukovaca Caktašu i Posavcu te Škoriću iz Osijeka.

Caktaša i Škorića priključit ćemo reprezentaciji nakon utakmice s Walesom. Ovisno o situaciji s vratarima, možda priključimo i Posavca.

Hrvatska se nakon nepuna dva kola nalazi na lošem četvrtom mjestu skupine sa samo tri boda u teško izborenoj pobjedi protiv Azerbajdžana na domaćem terenu dok nas je Mađarska u Budimpešti šokirala i uzela tri boda. Treba reći i kako samo Azerbajdžan ima nula bodova na petom mjestu, dok vodeća Slovačka i drugoplasirani Wales imaju tri boda kao i Mađari te naša reprezentacija.  

Foto: HNS

Komentara 17

SV
stjepan v.
12:57 20.05.2019.

Livakovic na golu, pobjeda je NASA.

ZO
zoca
12:14 20.05.2019.

Ne kontam te silne nove igrace koji nikad nece dobiti sansu da zaigraju ili pak ipak dobiju nesto na kapaljku i onda opet van kadra ..Dalicu ako pravis izmjene onda ih napravi ako si zvao Vlasica onda neka ti igra umjesto npr umjesto Rebica koji je van forme ,Petkovica kojeg si uveo samo jednu tekmu i onda klupa ,Brekala koji treba da bude standard da se decko uigra jer nema bolje zamjene za Vrsaljka cak je i bolji od njega po meni..Rosade unose samo nemir a treba vam mir,Lovren ne igra,kao ni Kovacic kao ni pola odbrane ali i dalje ih stalno forsiras mnpgi su preko 30 godina i to ostavlja traga,treba ratnika momaka koji ce povuci repku ,gdje je momak koji je u HNL-u zabio 18 komada ,takvima dati sansu ne samo slagati odbranu kad je napad veca rupa ,dpvoljno je pogledati statistinu postignutih golova u zadnjih 10 tekmi..

NO
Nordik
13:16 20.05.2019.

Šarlatan Dalić će brzo odletjeti sa svojim eksperimentima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije