Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEKLA KRV

Užas u Grčkoj! Trojica navijača probodena, trojica teško pretučena

Olympiakos Burnley
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.08.2018.
u 08:52

U Pirej je došlo oko 1000 Burnleyevih navijača, a njih 23 privedena su zbog pijanstva i jer nisu poštovali pravila koja je domaća policija odredila za goste iz Engleske.

Užasne vijesti dolaze iz Grčke. Uoči prve utakmice playoffa Europske lige, dogodili su se napadi domaćih huligana iz redova Olympiakosovih navijača na goste iz Burnleya, piše Goal.

Epilog krvavog 'orgijanja' su trojica izbodenih Engleza, a još trojica su brutalno pretučena i opljačkana.

U Pirej je došlo oko 1000 Burnleyevih navijača, a njih 23 privedena su zbog pijanstva i jer nisu poštovali pravila koja je domaća policija odredila za goste iz Engleske.

Utakmica je završila pobjedom Olympiakosa 3:1. Uzvrat je sljedeći tjedan u Engleskoj.

>> Pogledajte i kako je Modrić oduševio predsjednika Argentine

Komentara 6

PP
pp
13:12 24.08.2018.

Atenski i beogradski cigani su pobratimljeni. Olypiakos i Zvijezdini navijači su prijateljske grupe. Ništa čudno. Grci i Srbi, čisti Balkanci.

DK
davor.kozic21
10:13 24.08.2018.

to treba odma izbacit iz bilo koje eu lige pogozovo grke uvjek sranje

UZ
UzoranMomak
09:15 24.08.2018.

U Škotskoj je navjač iz Osijeka izboden prije koji dan ... gore će te itekako izbosti.. posebno u Engleskoj.. nemoj generalizirat !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije