Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Rukomet

Upravni odbor HRS-a izglasao povjerenje izborniku Željku Babiću

Izbornik Babić podnio je ostavku na svoju dužnost nakon ispadanja u četvrtfinalu Olimpijskih igara, ali je tu ostavku povukao nakon što je koordinator za muški rukomet Ivano Balić izjavio kako Babić i dalje ima njegovo povjerenje
25. listopada 2016. u 17:07 1 komentara 248 prikaza
Željko Babić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/10

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) izglasao je daljnje povjerenje izborniku hrvatske muške seniorske reprezentacije Željku Babiću za rad u reprezentaciji. 

- Jedna od točaka dnevnog reda Sjednice Upravnog odbora je bila raspravljanje i odlučivanje o statusu Željka Babića. Željko Babić je još jednom povukao svoju pisanu ostavku i na Upravnom odboru je izglasano da se i dalje da povjerenje Željku Babiću. Time Željko Babić ostaje izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije i smatra se da njegova ostavka nije ni bila podnesena - kazao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Thierry Omeyer Obranio zicer VIDEO Pogledajte kako slavni Omeyer bodri svoje Parižane hrvatskim uzvikom! Željko Babić i Ivano Balić RUKOMETNA REPREZENTACIJA Ivano Balić odlučio da Babić ostaje izbornik! Gobac: A zašto je Babić mahao ostavkom? Babić Balić Gobac bez Kopljara i Karačića Željko Babić: Svjestan sam da sam podnio neopozivu ostavku, ali moja moralna obveza je pomoći Hrvatskoj

Izbornik Babić podnio je ostavku na svoju dužnost nakon ispadanja u četvrtfinalu Olimpijskih igara, ali je tu ostavku povukao nakon što je koordinator za muški rukomet Ivano Balić izjavio kako Babić i dalje ima njegovo povjerenje.

Glavni tajnik HRS-a Damir Poljak još jednom je dobio povjerenje Upravnog odbora za novi mandat u trajanju od četiri godine.

- Želim zahvaliti Upravnom odboru na uspješnoj suradnji protekle četiri godine u sklopu kojih smo odradili veliki dio posla u smislu organizacije natjecanja koje smo dobili, kao i ustroja Uredovnice HRS-a te se zahvaljujem na ukazanom povjerenju za naredne četiri godine. Za naredno mandatno razdoblje kao najveći zadatak nameće se priprema i organizacija Europskog prvenstva 2018. u Hrvatskoj, a radit će se i na konsolidaciji stabilnog financiranja HRS-a - rekao je glavni tajnik Damir Poljak.

Uoči same sjednice Upravnog odbora, održana je i sjednica Inicijativnog odbora HRS-a za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj na kojoj je predstavljen troškovnik Prvenstva, prezentirane su održane i planirane promocijske aktivnosti te izvješće o inspekciji gradova domaćina i dvorana od strane EHF-a.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
  • RUKOMET333:

    Znaci idemo do kraja? Ili slijedeceg kiksa.. Koji cirkus. Nije ni cudo ko to sve radi.