Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Uhićeni predsjednici Caena i Nîmesa koje se tereti za namještanje rezultata

lopta
Dalibor Urukalović/PIXSELL
18.11.2014.
u 17:45

Susret Caena i Nîmesa završio je 1:1, što je domaćinu osiguralo plasman u Prvu ligu, a goste spasilo od ispadanja u niži rang.

Francuski nogomet potresa afera vezana uz namještanje utakmica – policija je uhitila devetoricu nogometnih dužnosnika, među kojima i dvojicu predsjednika klubova.

Uhićeni su predsjednik prvoligaša Caena Jean-François Fortin i predsjednik drugoligaša Nîmesa Jean-Marc Conrad, koje se tereti za namještanje rezultata utakmice svojih klubova u sklopu Druge francuske lige u svibnju ove godine.

Susret Caena i Nîmesa završio je 1:1, što je domaćinu osiguralo plasman u Prvu ligu, a goste spasilo od ispadanja u niži rang. Remi ovih klubova je navodno unaprijed dogovoren, a pod istragom su još neki susreti, što bi moglo dovesti do novih uhićenja.

>>Mumlek i Balajić pušteni na uvjetnu slobodu iz varaždinskog zatvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije