Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA VELIKAN

U Barceloni se boje da bi Rakitićev odlazak imao teške posljedice za klub

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.03.2018.
u 13:28

Otkad je stigao u Barcu u ljeto 2014. iz Seville, Rakitić je standardni prvotimac i svake sezone je odigrao više od 50 utakmica za "blaugranu".

Trener Liverpoola Jurgen Klopp veliki je obožavatelj hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića (29), ali je malo vjerojatno da će ga ovog ljeta uspjeti dovesti u engleski klub, objavili su u četvrtak britanski mediji.

 Iako se u medijima nagađalo da postoji velika šansa da Rakitić ovog ljeta napusti Barcelonu, sada je to malo vjerojatno jer ga u Barci izuzetno cijene i misle da bi njegov odlazak imao teške posljedice za klub, i to dugoročno gledano. 

 Otkad je stigao u Barcu u ljeto 2014. iz Seville, Rakitić je standardni prvotimac i svake sezone je odigrao više od 50 utakmica za "blaugranu". Ove sezone već je skupio 42 nastupa u svim natjecanjima postigavši četiri gola i pet asistencija.

Komentara 1

Avatar southman
southman
13:45 08.03.2018.

Što će mu Rakitić kada će dovesti Kroosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije