Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Nijemci tvrde: Pjaca se ne vraća u Juventus i nema ništa protiv toga

Marko Pjaca
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
08.03.2018.
u 12:58

Sve će se na kraju pitati Juventus, a njemački mediji tvrde da Pjaca ne bi imao ništa protiv toga da ostane igrač Schalkea.

Schalke želi otkupiti ugovor Marka Pjace od Juventusa ovog ljeta.

Hrvatski ofenzivac ove zime stigao je na posudbu u Gelsenkirchen, a iz stare dame su odmah poručili da neće stavljati nikakve klauzule u posudbu jer prodaja Pjace ne dolazi u obzir.

Pjaca je u posljednje vrijeme bio u nemilosti trenera Domenica Tedesca, koji ga je uglavnom držao na klupi, a priliku od prve minute nakon dugo vremena dao mu je prošlog vikenda, kada je hrvatski igrač odmah odgovorio golom za pobjedu protiv Herthe.

Naravno, sve će se na kraju pitati Juventus, a njemački mediji tvrde da Pjaca ne bi imao ništa protiv toga da ostane igrač Schalkea.

Komentara 3

MA
Maxi73
15:23 08.03.2018.

Hmm, po naslovu bi se reklo da je ostanak gotova stvar. U nastavku se vidi da su to samo zelje. Sve po starom.

DU
Deleted user
18:25 08.03.2018.

pjaca sigurno jedva ceka da ostane u klubu koji nije osvojio nista konkretno jos od hitlera i gdje minute dobiva na kapaljku. da niste stavili da su toobjavili njemacki mediji pomislio bi da ste prenijeli članak s newsbara

MV
Mijat vrdoljak
13:04 08.03.2018.

A zašto bi on ostao u Schalke kad oni na njega nadgledaju realno i iskreno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije