Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

U 67. godini iznenada umro Grgo Renje

Vaterpolo lopta
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
12.11.2018.
u 13:50

Bio je vratar Solarisa, potom trener, a posljednjih je godina bio opunomoćenik na utakmicama Regionalne lige i hrvatskoga prvenstva

U noći s nedjelje na ponedjeljak iznenada je u 67. godini umro Grgo Renje, istaknuti vaterpolski dužnosnik iz Šibenika. Bio je vratar Solarisa, potom trener, a posljednjih je godina bio opunomoćenik na utakmicama Regionalne lige i hrvatskoga prvenstva. 

I nakon odlaska u mirovinu ostao je u Solarisu stavljajući svoje iskustvo i znanje na raspolaganje mlađim generacijama. Kao istaknuti bivši vaterpolist 1996. je godine bio član Večernjakova žirija za izbor vaterpolista godine.

Još u petak je bio delegat na utakmici između Juga i Jadrana.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
mojmilepas
13:41 13.11.2018.

Prvenstveno, bio je stara sportska škola. Toga više gotovo da nema. Bio je gospodin, emotivac,sportski prijatelj.Dobri duh šibenskog vaterpola, odgajatelj i stvaralac brojnih sjajnih generacija sportaša.Samozatajan čovjek ispunjen skromnošću, dobrotom, i sportskim viteštvom.Bila je čast poznavati ga. U mom sportskom životu ostavio je neizbrisivo sjećanje.Njegovoj obitelji,njegovom klubu i svima onima koji su ga poznavali i poštovali ,utjeha neka bude vjera u život vječni i neka ih to utješi u ovim teškim trenucima.Počivao u miru! Bivši vaterpolo sudac iz Splita TihoLovrić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije