Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZE LIJEČNIKA

Trener Feyenoorda otkrio nove vijesti: Ivanušec će biti spreman za Tursku?

storyeditor/2023-09-20/PXL_REU_190923_103436401-1.jpg
24.09.2023.
u 07:00

I tu smo rekli nekoliko tjedana, ali to ne znači da će to nužno biti četiri ili pet tjedana. Mogao bi se vratiti prije, rekao je Arne Slot

Luka Ivanušec u utorak je na nosilima iznesen s terena nakon ozljede gležnja u utakmici Lige prvaka između njegova Feyenoorda i Celtica (2:0).

Nizozemski mediji objavili su da će morati mirovati barem 4 tjedna zbog istegnuća ligamenata, no trener momčadi Arne Slot nakon dodatnih pregleda s više optimizma gleda na brzinu njegova povratka.

– Kada je riječ o ozljedama, uvijek se svjesno malo produlji vrijeme očekivanog oporavka. U protivnom bih konstantno morao odgovarati na pitanje tipa: 'Hej, rekli ste da će se vratiti prošli tjedan, a još ga nema. Radi li liječnička služba dobro svoj posao?' Zbog toga skoro svi klubovi prolongiraju vrijeme povratka igrača – rekao je Slot i prokomentirao slučaj hrvatskog reprezentativca:

– I tu smo rekli nekoliko tjedana, ali to ne znači da će to nužno biti četiri ili pet tjedana. Mogao bi se vratiti prije.

Upitno je što to znači za hrvatsku reprezentaciju, odnosno hoće li on biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću ili će dobiti poštedu.

Podsjetimo, Hrvatska 12. listopada igra protiv Turske u Osijeku te tri dana poslije protiv Walesa u gostima u sklopu kvalifikacija za Euro. U prethodnim dvjema utakmicama, protiv Latvije (5:0, zabio gol) i Armenije (1:0), Ivanušec je bio u prvih 11. •

Komentara 1

DE
Dex
14:54 24.09.2023.

Torcida na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije