Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐEN SUSRET

Ništa od utakmice! Tottenham nema dovoljno igrača za utakmicu protiv Majerovog Rennesa

Tottenham Hotspur v Norwich City - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Paul Terry
08.12.2021.
u 23:00

- Još traju pregovori o potencijalnom datumu kad bi se utakmica u konačnici odigrala.

Utakmica Konferencijske lige između Tottenhama i Rennesa se odgađa jer zbog zaraze koronavirusom, engleska momčad nema dovoljno igrača za zapisnik.

Riječ je o osam zaraženih nogometaša i pet članova stručnog stožera.

- Još traju pregovori o potencijalnom datumu kad bi se utakmica u konačnici odigrala - stoji u službenom priopćenju Spursa.

 

 

 

Prema preporukama engleske Agencije za zdravstvenu zaštitu, Tottenhamu se preporuča zatvoriti poveći dio kompleksa dok se zaraza ne smiri. No, trening centar ostaje otvoren.

Spursima treba pobjeda kako bi osigurali proljeće u Europi. Imaju sedam bodova, kao i Vitesse koji igra protiv posljednje Mure, slovenske momčadi s tri boda "na kontu", osvojena u prošlom kolu protiv Tottenhama (2:1). Rennes je već osigurao prvo mjesto.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 2

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
23:48 08.12.2021.

Toliko ih se pelcovalo u toj englenskoj,a opet svi zaraženi....objašnjenje molim g.capak,kaić,milicajac,trtak beroš....čekamo

NN
novo nenormalni
00:08 09.12.2021.

antivakseri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije