Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI U REPREZENTACIJU

Tonći Kukoč: Ne poznajem nikakve Miliće i piliće. Ja sam najbolji lijevi bek

Tonći Kukoč
cska.bg
08.10.2014.
u 10:05

- Moja šansa će sigurno doći, vjerujem već protiv Italije. Igram u vodećoj momčadi lige, najbolji sam lijevi bek u Bugarskoj, to se neće moći još dugo ignorirati - rekao je Kukoč.

Tonći Kukoč, 24-godišnji igrač CSKA iz Sofije, još je jednom poručio Niki Kovaču da je on "najbolji lijevi bek" i da zaslužuje poziv u reprezentaciju.

- To je istina i stojim iza toga. Kada sam dolazio u Bugarsku rekao sam da sam najbolji lijevi bek u Bugarskoj i da će CSKA sa mnom biti prvak. Tamošnji novinar me pitao kako to mogu znati, jesam li dovoljno upoznat sa situacijom u Bugarskoj. Samo sam mu odgovorio da sam najbolji i da dolazim po naslov. Pisali su da sam bahat, ali evo nakon osam utakmica pišu da sam ipak najbolji lijevi bek lige. I najbolji koji je ikada došao u CSKA - rekao je Kukoč za Goal.com.

Očekuje li se u reprezentaciji?

- Moja šansa će sigurno doći, vjerujem već protiv Italije. Igram u vodećoj momčadi lige, najbolji sam lijevi bek u Bugarskoj, to se neće moći još dugo ignorirati.

Kovač je za sada na lijevom boku isprobao Strinića, Pranjića, Vrsaljka i Milića.

- Oprostite, ali ja ne poznajem nikakve piliće ili kako se već zovu. Već sam rekao poznajem samo Roberta Jarnija i Ivana Strinića. Za ostale nisam niti čuo niti ih vidio. A vidim da novinari Novog lista u reprezentaciju guraju i Leovca. Onakve golove kakve on zabija, ja mogu davati i narančom.

Smatra da će Hrvatska u petak slaviti.

- Ova utakmica je vrlo važna za Bugarsku, karte su odavno rasprodane, a premije za igrače stvarno velike. Evo, i njihov izbornik Luboslav Penev kaže kako ga zanimaju samo tri boda. Atmosfera će sigurno biti paklena, ali vjerujem da ćemo pobijediti.

Bugarsku ligu još uvijek mnogi podcjenjuju.

- Ne brinite, znam da analitičari u Hrvatskoj kažu kako je to ipak samo bugarska liga. A onda Ludogorec u dvije utakmice Dinamu da pet komada, riješili su se modrih kao loše navike. Bugarska liga je za dvije klasa jača od HNL-a, pa Ludogorec igra Ligu prvaka. I to ne kao Dinamo, da se mnogi sprdaju s njima, nego su pravi sudionik tog natjecanja. Pa jedva su ih dobili Liverpool i Real Madrid. Mi tom Ludogorecu bježimo sedam bodova. A tim analitičarima iz Hrvatske poručujem: da išta znaju bili bi nogometni treneri.

Iz Hajduka je otišao zbog tadašnjeg trenera Miše Krstičevića.

- Doći ću na završetku karijere u Hajduk, ali besplatno. Ne želim da me itko označi kao ovo je još jedan od igrača koji je došao na kraju karijere došao uzimati novac od Hajduka. To nema šanse - rekao je Kukoč i dodao:

- Nitko ne zna što jednom igraču iz Splita znači igrati za Hajduk. Doći će bolje vrijeme, a Dinamo i Rijeka i da kupe Messija i Ronalda, za mene ne bi bili kao Hajduk. Pa Zdravko Mamić bi dao 100 milijuna eura, koliko je i uzeo, da ima navijače kao Hajduk. Ali, neće ih imati nikada...

Bi li ikada zaigrao za Dinamo?

- Ma nikada! Pa u Splitu bi zapalili i mene i moj stan.

>> Izborniče Niko Kovač, ja sam najbolji lijevi bek u Hrvatskoj!

Komentara 32

DR
dragang
11:19 08.10.2014.

aj kukocu neseri.da ista vrijedis nebi igrao u bugarskoj kretenu umisljeni

PR
provokatorica
10:30 08.10.2014.

Da, ako si tako dobar, ne bi igrao u CSKA iz Sofije koja već godinama nije usješna ni u bugarskoj ligi. O majkemi, zašto stalno kontaktiraju ovog Kukoča... Počinjem cijeniti Strinića.

DU
Deleted user
10:18 08.10.2014.

još jedna blitvarska bahata nekulturna seljačina !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije