Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tek mu je 26 godina

Tevez: Jako sam umoran, razmišljam o kraju karijere

Tevez Škrtel
AFP
10.10.2010.
u 11:48

Napadač Manchester Cityja i argentinski reprezentativac Carlos Tevez (26) u posljednje je vrijeme iznimno čudljivog ponašanja.

Napadač Manchester Cityja i argentinski reprezentativac Carlos Tevez (26) u posljednje je vrijeme iznimno čudljivog ponašanja. Nakon sukoba s trenerom nebeskoplavih Robertom Mancinijem, sada je šokirao novinare izjavom da razmišlja o kraju karijere.

- Da, razmišljam o prestanku igranja. Umoran sam, previše je utakmica u nogama i tijelo mi daje znakove. Uvijek sam davao sve od sebe na travnjaku, a sada osjećam da više ne mogu. Zato mi je normalno razmišljati o odlasku - rekao je Tevez i dodao:
- Pa neću umrijeti ako završim karijeru ranije od očekivanog. Možda se jednog jutra samo probudim i kažem da mi je svega dosta. Uostalom, mnogo toga me u životu zanima osim nogometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije