Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40 milijuna eura

Talijani tvrde da Maradoni nisu oprostili porezni dug

Maradona
Reuters
01.02.2013.
u 22:54

"Komisija u središnjoj poreznoj upravi nije poništila dug od 40 milijuna eura, niti ga oprostila"

- Diego Armando Maradona može doći u Italiju i to od ovog petka kao slobodan čovjek. Njegova najgora noćna mora je završena, oslobođen je optužbi - rekao je Angelo Pisani, odvjetnik jednog od najboljih nogometašasvih vremena.

Međutim, talijanske vlasti odmah su opovrgnule takve informacije u svom službenom priopćenju.

\"Komisija u središnjoj poreznoj upravi nije poništila dug od 40 milijuna eura, niti ga oprostila. Diego Armando Maradona i dalje je slučaj poreznih vlasti i tereti se za taj iznos\", stoji u priopćenju.

Prije osam godina talijansko je pravosuđe odredilo da je Maradona dužan državi spomenutih 40 milijuna eura zbog utaje poreza, koju je skupio u vrijeme dok je kao nogometaš nastupao u Napoliju, od 1984. do 1991. godine.

Zanimljivo je da mu je tijekom posljednja dva posjeta Italiji porezna uprava konfiscirala dva Rolexa, kao i dijamantnu naušnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije