Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOĆNO, MOĆNO

Tako se opraštaju gospoda! Riječi Nenada Bjelice i igrača Dinama dokazale njihovu veličinu

Dani Olmo
Foto: Marko Pavić
1/14
11.12.2019.
u 21:26

Bilo je sve odlično, velika šteta što smo imali te neke pehove, posebno taj Šahtar na Maksimiru. I hvala našim navijačima, bili su sjajni - poručio je Ademi

Dinamo se oprostio od Lige prvaka porazom od Manchester Cityja, gosti su slavili s 4:1 u Maksimiru, iako je Dinamo poveo i u prvom poluvremenu izgledao jako dobro. Nažalost, neće plavi nastaviti niti u Europskoj ligi, jer Atalanta je pobjedom 3:0 stigla do drugog mjesta, a Šahtar je završio treći.

Nakon utakmice Nenad Bjelica rekao je:

- Odlično smo se držali prvo poluvrijeme, fizički odlično parirali, zabili su nam iz praktički jedne šanse. Drugi pogodak nas je poremetio, a onda odmah i treći i naravno da se teško vraćati protiv takve momčadi. Prvi naš gol je bio odličan, htjeli smo tako igrati, ali s ovakvim protivnikom se teško nositi. Bio je šok za nas i prvi pogodak - rekao je, a prokomentirao je i potez Engleza pri tom pogotku.

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon ispadanja
autor videa: Marko Pavić

- Nije u duhu engleskog fair-playa, ali što je tu je...Mogao je Moro bolje reagirati kada je ispao Dilaver te pokriti poziciju stopera. Bio bi korisniji da je bio u zadnjoj liniji. Takve taktičke pogreške ovakve momčadi kažnjavaju. Imaju nemoguću kvalitetu, fali im 5-6 igrača i moćni su. Naši izostanci nama su teže pali nego njima njihovi - smatra Bjelica te zaključuje.

- Zadovoljan sam, svi su dali svoj maksimum, ponosan sam što sam trener ove momčadi, ovi dečki su vrhunski profesionalci, ostvarili smo velike stvari, vratili smo ljude na tribine. Generalno, vrlo sam zadovoljan. Oni su ipak bolji od nas, mogu napraviti višak, ali igrali smo protiv vrhunske momčadi. Još jednom, ponosan sam na moju momčad - kaže Bjelica. 

S njim se složio i kapetan Arijan Ademi

 - Sretan sam što sam dio ove ekipe, sretan sam što sam među ovim momcima i iduće godine bit će još bolje. Nismo im dali puno prostora, a oni su iskoristili naša dva igrača koja su ležala za postizanje prvog pogotka.  Bilo je sve odlično, velika šteta što smo imali te neke pehove, posebno taj Šahtar na Maksimiru. I hvala našim navijačima, bili su sjajni - poručio je Ademi, a Bruno Petković smatra kako će im ovo iskustvo dobro doći iduće jeseni. 

- Pokušali smo dati svoj maksimum. Imali smo sjajne prilike i prije ove utakmice da se stavimo u bolju poziciju, malo smo pali nakon pogotka, posebno drugog. Trener nam je na poluvremenu rekao da nastavimo kao i do tada, ali posustali smo par posto i igračima poput njih to je dovoljno za iskoristiti šansu. Naravno da su moji suigrači odigrali jednu odličnu jesen, idemo iskusniji iduću godinu - poručio je napadač.

>>> Pogledajte što su nakon poraza od Atalante rekli igrači Dinama

Komentara 31

ĆI
ćiro
21:37 11.12.2019.

Glavu gore modri..

DU
Deleted user
22:29 11.12.2019.

onih 5 minuta sudačke nadoknade protiv Šahtara je bilo odlučujuče! Ami nema veze. Idemo dalje.

BL
bluesclues
22:54 11.12.2019.

ne znam zasto se hajdukovci tolko rugaju jer smo mi ponosni na svoju momcad usprkos porazu d mc-a? pa mogu i oni bit posnosni na svoju, recimo prvenstveno na onu izvrsnu utakmicu u prvom pretkolu za ulazak u europsku ligu kad su slavili u gostima protiv uniteda - ok, na kraju se na prepunom poljudu pokazalo da je united ipak prejak pa im je uvalio 3 komada, ali to nije razlog da ne budu ponosni na svoju momcad koja je muski pala na poljudu, ali isto tako i zbog prijasnjih sezona u kojima su nesretno gubili u prvim predkolima protiv momcadi koje su u svojim egzoticnim zemljama među prvih 5...zato se nemojte rugat nama dinamovcima, radije budite ponosni na svoj hajduk u europi koji iz godine u godinu pokazuje da mu je svakako mjesto u prvom predkolu za ulazak u europsku ligu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije