Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo u svlačionici

Pogledajte slavlje dinamovaca ispod tribina poljudskog stadiona

hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
17.12.2016.
u 18:48

Kapetan Domagoj Antolić i suigrači pjevali su Volim te, Dinamo, a junak plavih Soudani na mobitelu je tražio kameru kako bi taj trenutak snimio iz svlačionice

Soudani je u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu na Poljudu. Plavi su u 20. kolu Prve HNL bili bolji od splitske momčadi sa 1:0. Dinamovi igrači su zapjevali ispod tribina poljudskog stadiona.

Kapetan Domagoj Antolić i suigrači pjevali su Volim te, Dinamo, a junak plavih Soudani na mobitelu je tražio kameru kako bi taj trenutak snimio iz svlačionice.

>>Soudani donio pobjedu Dinamu u sudačkoj nadoknadi, na kraju naguravanje i crveni karton

>>Mladenci umjesto na svadbeno slavlje došli navijati na Poljud!

Komentara 8

DU
Deleted user
23:34 17.12.2016.

Da ih dobiješ 100 puta nikad neće shvatiti da su loši do boli.

Avatar annex
annex
04:10 18.12.2016.

Ne razumijem kakva je to neopisiva mržnja na tribinama od dalmatinaca prema zagrepčanima, a jedva čekaju da im tate i mame iznajme stan u Zagrebu i da se prošetaju Cvjetnim i popiju kavu u Bogovićevoj. To je neka vrsta mazohizma. Jedva čekaš da boraviš među ljudima koje toliko nevoliš? Baš čudno.

OL
olrajt
20:26 17.12.2016.

bravo dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije