Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wembley

Svi govore o ovom trenutku polufinala: Pogledajte što je zaštitarka napravila talijanskom igraču

Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain
Foto: JUSTIN TALLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
07.07.2021.
u 08:53

Jedna zaštitarka zabunom je Bonuccija zgrabila za ruke pomislivši kako je on navijač koji želi utrčati na igralište. Talijanu nije bilo jasno što se događa, no sve je kratko trajalo.

Nakon što je na Wembleyju sinoć završila lutrija jedanaesteraca, a Italija je izborila finale nadjačavši Španjolsku, počelo je burno slavlje Azzurra na igralištu te njihovih navijača na tribinama.

Mnogi igrači u plavim dresovima otrčali su prema svojim obožavateljima, a neke od njih zaštitari su morali zaustavljati da ne uđu na igralište. Stoper Leonardo Bonucci (34) također je podno tribine slavio s navijačima, a kad se želio vratiti na igralište, nastala je neobična situacija.

Jedna zaštitarka zabunom ga je zgrabila za ruke pomislivši kako je on navijač koji želi utrčati na igralište. Talijanu nije bilo jasno što se događa, no sve je kratko trajalo. Taj trenutak možete pogledati OVDJE.

Snimka te situacije ubrzo je zapalila društvene mreže, a jedan komentator napisao je šaljivu poruku:

– Klasične reakcije zaštitara na Wembleyju... samo mi je drago uime zaštitara da umjesto Bonuccija nije bio Giorgio Chiellini.

Video – Kreće Šukerov konačan pad: Kustić i službeno kandidat za predsjednika HNS-a

Komentara 3

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:34 07.07.2021.

jaka vijest, nema što!

Avatar Lutkica.
Lutkica.
10:18 07.07.2021.

koje slavlje sinoc u Italiji...koja euforija...koja radost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije