Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNA KONKURENCIJA

Svaka čast! Hrvatski stručnjak proglašen je najboljim na svijetu

Nenad Sostaric
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
30.05.2021.
u 10:55

Nakon inicijalnog glasanja Šoštarić i Hergeirsson bili su izjednačeni po broju bodova, da bi u dodatnom izboru stručni žiri izglasao hrvatskog stručnjaka za najboljeg trenera svijeta. Podsjetimo, Šoka je kao izbornik osvojio broncu na Europskom prvenstvu

Veliko i lijepo priznanje dobio je Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije.

Naime, u anketi rukometnog portala Planet-handball.com izabran je za najboljeg ženskog trenera u 2020. godini. Nagradu je osvojio ispred Thorira Hergeirssona, koji je kao izbornik Norveške osvojio europsko zlato. U izboru su sudjelovali rukometni novinari iz cijelog svijeta i više od sedam tisuća navijača.

Nakon inicijalnog glasanja Šoštarić i Hergeirsson bili su izjednačeni po broju bodova, da bi u dodatnom izboru stručni žiri izglasao hrvatskog stručnjaka za najboljeg trenera svijeta. Podsjetimo, Šoka je kao izbornik osvojio broncu na Europskom prvenstvu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije