Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac diktira sve

Suze liju za darovitim Hrvatom: Nemamo mi tih para...

Nikola Vlašić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
25.12.2018.
u 12:40

Čelnici CSKA su svjesni da bi novac mogao stati na put jednoj velikoj i obostranoj ljubavi

Roman Babajev, jedan od čelnih ljudi moskovskog CSKA, ne spava mirno ovih dana. Silno bi volio zadržati Nikolu Vlašića u momčadi, ali stvarnost itekako boli. Hrvatskog reprezentativca promatraju brojni klubovi, među njima i oni koji mogu izdvojiti daleko veći novac odluči li Everton prodavati.

- Intenzivno komuniciramo s Evertonom, pozicija Nikole Vlašića nam je užasno važna, ali već sada znam da su pojedini europski klubovi za Hrvata spremni puno platiti. I treba pritom razumjeti Engleze. Dobiju li na stol odličnu ponudu, zašto bi ih zanimala dobrobit CSKA? Uzalud sve, pa i to što i Nikola ističe koliko bi volio ostati u Moskvi - rekao je Babajev i nastavio:

- Ako se ne varam, Everton je platio Hajduku 11 milijuna eura i naravno da uloženo želi vratiti, pa i zaraditi. A mi nismo spremni ići baš tako daleko. U redu, 10 ili 11 milijuna možemo skinuti s računa, ali to je to. S obzirom na marketinšku situaciju u ruskom nogometu, ali i ekonomsku, u Rusiji je suludo potrošiti 15 milijuna na igrača. To granički s pameću, nema veze sa zdravim razumom - naglasio je Babajev i tako Vlašićevu klubu dao do znanje do koje granice misli ići ako odluči Splićanina prodati.

Komentara 9

KA
kajbum
13:56 25.12.2018.

Para??

18
18071976
14:48 25.12.2018.

Pošteno, puno sriće i zdravlja Nikoli Vlašiću želim!

PR
prajdali100
16:49 25.12.2018.

Danas je takvo vrijeme .Ako se ne možeš " isprsiti" ćao !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije