Naslovnica Sport Nogomet

Suze liju za darovitim Hrvatom: Nemamo mi tih para...

Čelnici CSKA su svjesni da bi novac mogao stati na put jednoj velikoj i obostranoj ljubavi
25. prosinca 2018. u 12:40 9 komentara 7265 prikaza
Nikola Vlašić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Roman Babajev, jedan od čelnih ljudi moskovskog CSKA, ne spava mirno ovih dana. Silno bi volio zadržati Nikolu Vlašića u momčadi, ali stvarnost itekako boli. Hrvatskog reprezentativca promatraju brojni klubovi, među njima i oni koji mogu izdvojiti daleko veći novac odluči li Everton prodavati.

Luka Modrić BOMBA IZ ŠPANJOLSKE Protiv Modrićeve volje! Real daje Luku u senzacionalnom transferu

- Intenzivno komuniciramo s Evertonom, pozicija Nikole Vlašića nam je užasno važna, ali već sada znam da su pojedini europski klubovi za Hrvata spremni puno platiti. I treba pritom razumjeti Engleze. Dobiju li na stol odličnu ponudu, zašto bi ih zanimala dobrobit CSKA? Uzalud sve, pa i to što i Nikola ističe koliko bi volio ostati u Moskvi - rekao je Babajev i nastavio:

Nenad Bjelica NENAD BJELICA Spremni smo zadesi li Dinamo kakva nemoralna ponuda

- Ako se ne varam, Everton je platio Hajduku 11 milijuna eura i naravno da uloženo želi vratiti, pa i zaraditi. A mi nismo spremni ići baš tako daleko. U redu, 10 ili 11 milijuna možemo skinuti s računa, ali to je to. S obzirom na marketinšku situaciju u ruskom nogometu, ali i ekonomsku, u Rusiji je suludo potrošiti 15 milijuna na igrača. To granički s pameću, nema veze sa zdravim razumom - naglasio je Babajev i tako Vlašićevu klubu dao do znanje do koje granice misli ići ako odluči Splićanina prodati.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas