Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpool

Suarez uči engleski kako više ne bi rasistički vrijeđao protivnike...

'Ajax Amsterdam\'s forward Luis Suarez attends a press conference on the eve of his team Champions League football match against AC Milan on December 7, 2010 at San Siro stadium in Milan. AFP PHOTO /
'GIUSEPPE CACACE'
28.01.2012.
u 23:21

Suarez je Evri rekao da je crnjo, ali je mislio da to može reći, jer se ta uvreda ne smatra ozbiljnom u Urugvaju!

Napadač Liverpoola Luis Suarez ozbiljno se uhvatio učenja engleskog jezika, prenosi Daily Mail. Naime, urugvajski je reprezentativac uzeo dodatne sate engleskog kako mu se više ne bi ponovila situacija poput one s Patriceom Evrom kad je rasistički izvrijeđao lijevog bočnog Manchester Uniteda.

Na saslušanju kod disciplinske komisije Suarez je priznao da je Evri rekao "crnjo", ali da je to u njegovoj zemlji uobičajeno, pa sad engleski jezik uči valjda kako bi naučio što je primjereno reći suparnicima na Otoku, a što ne.

Podsjetimo, Urugvajac je zbog incidenta s Evrom dobio osam utakmica suspenzije.

Komentara 2

LA
lacković
11:48 29.01.2012.

kako bi se tek suarez osjećao da se evra naruga njegovim ušima?

MA
markopvz
07:27 29.01.2012.

ne znam tko je tu lud,jel evra crnac il nije?u cem je problem onda,srami se sebi il kaj?to je isto kao i kod nas gdje ciganu ne smijes rec da je cigan nego rom,a sami sebe zovu cigani..uff kud ide ovaj svijet..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije