Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bild tvrdi

Stvarni razlog izostanka s utakmice: Kahn zbog otkaza 'potpuno poludio'. Njemačka legenda sve negira

Bundesliga - 1. FSV Mainz 05 v Bayern Munich
Foto: Heiko Becker/REUTERS
1/3
28.05.2023.
u 12:44

"Nevjerojatno sam ponosan na vas i ovo postignuće! Planirao sam biti s vama u Kölnu, ali klub mi je zabranio dolazak na utakmicu", napisao je Oliver Kahn nakon utakmice, ali do sada je objašnjenje bio samo misteriozni slučaj gripe

"Kahnu su u petak Uli Hoeneß i Herbert Hainer rekli da će dobiti otkaz. Potpuno je poludio! To je razlog zašto mu je zabranjeno putovanje na utakmicu u Köln", napisali su iz njemačkog Bilda koji je jučer svega nekoliko trenutaka nakon završetka utakmica u Kölnu i Dortmund objavio da su Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić dobili otkaze neovisno o naslovu.

Podsjetimo Kahn je poziciju izvršnog direktora držao od 1. srpnja 2021. godine. Nakon utakmice objavio je na svome Twitter profilu. "Nevjerojatno! Čestitke igračima! Uvijek sam vam govorio da ovo možete! Uvijek daj sve do kraja i nikad ne odustaj. Nevjerojatno sam ponosan na vas i ovo postignuće! Planirao sam biti s vama u Kölnu, ali klub mi je zabranio dolazak na utakmicu"

GALERIJA Futsal Dinamo došao nadomak prvog naslova prvaka

Bundesliga - 1. FSV Mainz 05 v Bayern Munich
1/11

Kahn je takvu reakciju na Twitteru opovrgnuo. "Tvrdnja da sam poludio kad sam čuo da sam otpušten nije istina. Herbert Hainer me nazvao u petak i priopćio mi odluku. Bio je to miran razgovor zasnovan na činjenicama. Samo sam se pitao zašto je ta odluka donesena", objašnjava Kahn.

"U subotu ujutro dobio sam poruku da ne mogu na utakmicu. Mirno sam prihvatio ovu odluku. Naravno da sam razočaran, ali jako sam sretan zbog ove titule i sretan sam zbog momčadi, trenera i naših navijača", napisao je legendarni njemački vratar.

VEZANI ČLANCI:

Nakon otkaza oglasio se i Salihamidžić koji je već šest godina u Bayernu. "Želio sam nastaviti, s ovom ekipom osvojiti Ligu prvaka. Momčad je zaista dobra. Možda sam sada previše emotivan i moja situacija nije lagana. Zahvaljujem klubu na jednom prekrasnom iskustvu i putu", rekao je medijima.

VIDEO Žestok trening hrvatskog borca: Antonio Plazibat se priprema za borbu za privremenu titulu teške kategorije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije