Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Münchena

Salihamidžić nakon otkaza: 'Previše sam emotivan i moja situacija nije lagana. Želio sam nastaviti'

Bundesliga - Bayern Munich v Hertha BSC
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/4
28.05.2023.
u 11:12

Salihamidžić je ulogu sportskog direktora preuzeo u ljeto 2017. godine, a prema ugovoru u Bayernu je trebao ostati do 2026. godine. Tijekom njegovih šest godina staža u klubu, Bavarci su izbrojili brojne naslove

Nakon dramatične završnice u zadnjem kolu Bundeslige u kojem je Borussiji nedostajao jedan gol za dugo iščekivani naslov, a Bayern pobijedio u utakmici, potvrdio titulu prvaka pa krenuo dijeliti otkaze, stanje je komentirao i Hasan Salihamidžić. On je otpušten s pozicije sportskog direktora, a istovremeno odlazi i Oliver Kahn koji je bio na poziciji izvršnog direktora.

"Želio sam nastaviti, s ovom ekipom osvojiti Ligu prvaka. Momčad je zaista dobra. Sve su to dobri karakteri. Sjajan su spoj mladosti i iskustva. Naravno, prihvaćam odluku kluba, a navijačima želim jedinstvo i zajednički uspjeh", rekao je Salihamidžić.:

GALERIJA Razočaranje na Westfalenu: Borussiji gol nedostajao do naslova prvaka

Bundesliga - Bayern Munich v Hertha BSC
1/19

"Ponosan sam na ove igrače. Možda sam sada previše emotivan i moja situacija nije lagana. Želio bih zahvaliti klubu na jednom prekrasnom iskustvo i putu. Imao sam teških situacija, ali stvarno i puno dobrih. Zato sam zahvalan na posljednjih šest godina", zaključio je sada bivši sportski direktor Bayerna.

VEZANI ČLANCI:

Salihamidžić je tu zadaću preuzeo u ljeto 2017. godine, a prema ugovoru u Bayernu je trebao ostati do 2026. godine. Od kad je stigao u klub, Bayern je osvojio dva Njemačka kupa, Ligu prvaka, UEFA Superkup, FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo i šest naslova prvaka Bundeslige. Ovaj jučerašnji bio je 11. u nizu i 33. u povijesti kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije