Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemirno u Bavarskoj

Ni naslov prvaka nije im pomogao: Kahn i Salihamidžić dobili otkaze u Bayernu

Zagreb: Bivši njemački golman Oliver Kahn na 4. konferenciji nogometnih trenera i vratara
Davor Puklavec/PIXSELL
27.05.2023.
u 18:01

Prema pisanju njemačkih medija, izvanrednim sastankom u klubu odlučeno je da je za Olivera Kahna i Hasana Salihamidžića priča u novom-starom prvaku Njemačke završena

Oliver Kahn (53) nije bio u Kolnu na utakmici u kojoj je Bayern izborio još jedan naslov prvaka. Iz Bavarske kažu kako je razlog gripa. Međutim, za njega i Hasana Salihamidžića karijera u Bayernu mogla bi biti gotova, piše Bild navodeći kako je održan izvanredni sastanak izvršnog odbora.

Odluka je donesena i ne ovisi o rezultatu prvenstva, a službena bi objava trebala biti u nedjelju. Nakon utakmice na Twitteru je objavio i sam Kahn, a čestitku igračima završio je riječima: "Klub mi je zabranio dolazak na utakmicu."

GALERIJA Bayern došao do novog naslova prvaka u nezaboravnoj završnici Bundeslige

Zagreb: Bivši njemački golman Oliver Kahn na 4. konferenciji nogometnih trenera i vratara
1/19
Ključne riječi

Komentara 2

ZE
Zeneka
01:52 28.05.2023.

Baš mi drago za turčina

LE
lector2corrector
18:35 27.05.2023.

Evo i mi u Paštetenu osjetimo te nemire i pitamo se zakaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije