Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion

Pletikosa: Dinamovi igrači radili su nevjerojatne pogreške

Dinamo - Lokomotiva
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
12.03.2018.
u 21:22

Niti pet pobjeda Lokomotive ne bi uvjerilo da tu nema povezanosti između njih i Dinama - kaže Pletikosa

U HRT-ovoj emisiji Stadiona Stipe Pletikosa je analizirao poraze Dinama od Lokomotive (1:4) i Rijeke (1:4), te slavlje Hajduka u posljednjoj minuti golom Letice protiv Istre (3:2).

- Rijeka je iz četiri udarca postigla četiri gola. Dinamo je radio nevjerojatne individualne pogreške, posebice Lešković, Doumbia i Livaković. Nešto se očito događalo sa psihom Dinamovih igrača - rekao je Pletikosa o pobjedi Rijeke nad plavima na Rujevici prošle srijede pa prokomentirao nastup Livakovića:

Dinamo - Lokomotiva
1/10

- Svi mi vratari prošli smo fazu odrastanja, čini se da se to sada događa Livakoviću. Ali, sada bi ga lako mogao prestići Letica, mislim da je on trenutačno prvi favorit za poziciju trećeg vratara reprezentacije - zaključio je Pletikosa pa se osvrnuo na idući poraz Dinama, od Lokomotive u Maksimiru.

- Niti pet pobjeda Lokomotive ne bi uvjerilo da tu nema povezanosti između njih i Dinama, ipak je tu i preko 200 prelazaka iz jednog u drugi klub! Naglasio bih i da je Dinamo sada poražen jer se previše oslanja na individualnu kvalitetu svojih igrača. I protiv Rijeke, Osijeka i Hajduka su gubili, pa je očito i da nemaju kvalitetu za Europu.

- Sve pohvale igračima Lokomotive, posebno Tomiću koji je pogodio s Kastratijem kojem je to bio drugi nastup u ligi, stvarno mu treba čestitati na takva dva gotovo rutinska gola.

Otkaz je dao Mario Cvitanović, a na klupu je danas došao Nikola Jurčević.  

- Žao mi je vidjeti koliko se često treneri mijenjaju. Marija znam iz reprezentacije, radi se o pravom radniku, ali je preskočio nekoliko stepenica u razvoju.

- Jurčević je oduvijek išao u smjeru toga da bude prvi trener. Ima jaku momčad koju samo treba psihički podignuti, vjerujem da je on kadar koji može spasiti situaciju - rekao je Pletikosa pa se osvrnuo na slavlje Hajduka i gol Letice:

- Jednom sam zabio protiv Zagreba u Kranjčevićevoj, ali mi gol nije priznat. Ovo što je Letica napravio je stvarno nešto posebno! Mislim da je interes Reala ozbiljan, šteta da prije nije prepoznat od strane Hajduka kao ja koji sam rano stavljen od strane Katalinića, ili Donnarumma u Milanu. U razgovorima s njime vidio sam da mu je glava na mjestu u moći će se nositi s pritiskom.

- Hajduk je krenuo presporo u utakmicu, s premalo intenziteta. Said bi trebao dolaziti po loptu i tražiti prostor, a ne biti toliko statičan i blizu protivničkim stoperima. Filip je također zakazao i premalo se kretao.

Mateo Beusan se osvrno na kazneni udarac za Lokomotivu i spornu dužinu sudačke nadoknade na Poljudu.

- Rrahmani je napravio očit prekršaj, čist penal za Lokomotivu. Kada je sudačka nadoknada u pitanju, skrenuo bih pozornost da su te četiri minute minimum. Bio je crveni karton i slobodan udarac u nadoknadi, a svaki prekid mora se izvesti do kraja susreta pa je gol Letice - regularan - zaključio je Beusan.

Dinamo - Lokomotiva
1/16

Komentara 17

Avatar mlijeko
mlijeko
22:24 12.03.2018.

A tek suci...ovo je ruganje nogometu... A Beusan..za što ga plaćamo.. Njemu je jedino sporan penal na Gavranoviću. A dva puta zadnji igrač (Punčec, Leovac ni riječi, o igranju rukom Hebera kad ima žuti ni riječi)... Stvarno ovu analizu suđenja treba hitno ukinuti jer ne služi ničemu osim punjenju privatnih džepova.

MV
Mijat vrdoljak
02:44 13.03.2018.

Dali je dobro da Letica ide u Real, kada će stati na gol, sjetite se Delača kakav je talent bio i šta je od toga talenta postalo. Ah ja nezaboravimo od Boga dani talent Vlašić.

DU
Deleted user
22:36 12.03.2018.

Zona sumraka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije