Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Cvitanovića

Nikola Jurčević novi trener Dinama

Nikola Jurčević
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
12.03.2018.
u 13:24

Službeno predstavljanje novog trenera GNK Dinamo bit će u utorak, 13. ožujka, u 13.30 sati

Dinamo je nakon poraza od Lokomotive ostao bez trenera jer je Mario Cvitanović podnio ostavku, a zamjena se nije dugo tražila. Novi trener plavih bit će Nikola Jurčević.

"Ovim putem obavještavamo vas kako je uprava GNK Dinamo postigla dogovor s gospodinom Nikolom Jurčevićem koji će preuzeti funkciju glavnog trenera prve momčadi.

Službeno predstavljanje novog trenera GNK Dinamo bit će u utorak, 13. ožujka, u 13.30 sati, u dvorani za konferencije na stadionu Maksimir", objavio je Dinamo.

Nikola Jurčević
1/5

Prvi klub bio mu je Zagreb koji je odveo u Ligu za prvaka HNL-a, godinu poslije osvojio je Kup s Dinamom i 2. mjesto u prvenstvu. Trenirao je i austrijski Salzburg te Slaven Belupo, a nakon toga radio je kao pomoćnik.

Naime, posljednjih je 12 godina bio pomoćnik Slavenu Biliću: prvo u reprezentaciji pa u Lokomotivu, Bešiktašu te West Hamu.

Dinamo je trenutačno vodeći na ljestvici sa 56 bodova, šest više od drugog Hajduka i devet više od treće Rijeke.

 

Komentara 33

Avatar mlijeko
mlijeko
13:36 12.03.2018.

Sigurno bolje rješenje od Cvitanovića. Ima on u nogama dosta iskustva. Istina, više kao pomoćnik ali ni to nije loše. Bitno je da se promjeni stožer jer Dinamu treba još netko čvrste ruke na klupi ala Šimunić ili priliku dati i treneru druge ekepe. Da i Marijan Vlak mora dobiti pedalu ako zbog ničega drugoga onda zbog Lecjaksa..,

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:37 12.03.2018.

Nadamo se da će mu se uskoro kao pomoćnik pridružiti čudesan Slav !

LK
lomas.kusic
14:11 12.03.2018.

Pored Jurcica, Vlaka,Cacica oni odaberu Jurcevica.Kruno Jurcic je doktor.Ljudi zajebavam se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije