Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rogan i Diaz

Veliki MMA fan otkrio Miočićev uspjeh: “To je taj je**** imigrantski mentalitet…”

Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Screenshot
1/7
02.02.2018.
u 21:52

Diaz cijeni taktiku kojom je Miočić nadmudrio Ngannoua te je iznio zanimljivu teoriju...

Slavni UFC-ov TV komentator i poznati podcaster Joe Rogan je u svom “Joe Rogan Experience” showu ugostio poznatog komičara Joeyja Diaza, koji obožava borilačke sportove.

Razgovarali su o raznim temama, te su se dotakli spektakla UFC 220 u Bostonu i meča u kojem je američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić pobijedio Francisa Ngannoua, piše Fightsite.

Rogan je priznao kako je veliki fan kamerunskog nokautera jer cijeni njegovu životnu borbu i činjenicu da je prije samo nekoliko godina bio beskućnik. Ngannoua je nazvao prirodnim čudom i izvanserijskim sportašem koji sigurno nije rekao posljednje unutar oktogona.

- U samo pet godina bavljenja MMA-om stigao je do prilike boriti se za pojas UFC prvaka i u tom meču je bio favorit! I to protiv borca koji taj pojas već dva puta obranio. To je ludo, ali to pokazuje koliko je on talentiran i poseban. Poraz od Stipe u takvom meču mu je samo pokazao da ova igra ima više nivoa, da mora i dalje raditi, da mora još neke stvari naučiti i biti bolji. Ali on je tek počeo… - rekao je Rogan.

No, Rogan je primijetio jednu sjajnu stvar. Čitava priča oko dvoboja između Miočića i Ngannoua i način na koji je meč završio, je sjajna lekcija za svakoga tko se bavi borilačkim sportom. Snaga ipak ne može zamijeniti godine treniranja i krvavog rada…

- Ngannouov sam navijač, ali sam veći fan borilačkog sporta i poklonik iskrenog natjecanja. S jedne strane imaš fenomenalnog sportaša s nevjerojatnim potencijalom. Jedan alfa mužjak protiv jednog od najtvrđih likova ikada koji se natjecao, protiv čovjeka koji je puno duže unutra, koji zna više, koji se hrvao, koji je bio u jarku mnogo puta, koji zna kako je to kada si uzdrman ili na rubu snaga… - rekao je Joe Rogan:

- Kada te Ngannou udari s malim rukavicama, to je najgora stvar koja ti se može dogoditi. A Stipe je bio udaren i to više puta u tom meču. Bio je uzdrman, ali je u svojoj glavi odlučio da ga ništa neće spriječiti na njegovom putu. Znao je što činiti. Ovo je sjajna lekcija iz borilačkog sporta, kao na kraju neke borilačke video igrice kada se moraš boriti s najjačim borcem - to je Ngannou. Stipe je shvatio kako ga može pobijediti, kako može svladati borca koji je deset kila teži od njega i izgleda mnogo više zastrašujuće.

Diaz cijeni taktiku kojom je Miočić nadmudrio Ngannoua te je iznio zanimljivu teoriju...

- Američka inovativnost u kombinaciji s imigrantskim mentalitetom je dobitna kombinacija. I dalje si Amerikanac. Njega je otac mogao nazvati Steve, ali ne, dao mu je ime Stipe Miočić. Zašto? Da slučajno ne zaboravi od kuda je je**** došao. To je taj je**** imigrantski mentalitet! - izjavio je Diaz koji se proslavio u MMA zajednici zbog krivog izgovaranja Miočićevog prezimena.

On je naime, spojio Stipino ime i prezime u jedan pojam, te ga nehotično oslovljava sa Stiopich.

Stipe Miočić i Francis Ngannou
1/6

Komentara 15

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:19 02.02.2018.

nebuš mu valjda ti rekel kak bu se dijete zvalo!neka pati koga smeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

BI
bigred1
22:50 02.02.2018.

došlo je u ameriku mnogo iraca,nijemaca ,poljaka pa su djeci dali svoja imena a ne indijanska. zašto ne bi i drugi.

CR
crocro
06:45 03.02.2018.

Ovaj tip očito je vrlo vrlo pristran Ngannou i divi se njegovom životnom putu ne želeći spomenuti puno teži životni put Stipe Miočića kao i poziv kojim se aktivno bavi pa u borbe više ulazi kao amater a ne kao profesionalac kojemu je primarni poziv biti borac. Također ne želi spomenuti da je aktivni vatrogasac i da svoj život izlaže u humanom poslu a posebno ne želi istaknuti osobne vrline Stipe kao čovjeka. Osim toga Stipu naziva imigrantom a ne znam što je Ngannou. Taj čovjek je dosita pristran i totalno neobjektivan i nerealan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije