Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA JE PALA

Štimac je smijenjen, Niko Kovač novi izbornik Hrvatske!

niko kovač
Igor Kralj/Pixsell
16.10.2013.
u 13:30

Predsjednik HNS-a Davor Šuker potvrdio je da će novi izbornik biti Niko Kovač. On će kao v. d. voditi reprezentaciju u dodatnim kvalifikacijama.

Dejan Lovren i Ivan Strinić kažnjeni su sa 20.000 eura zbog nesportskog ponašanja i narušavanja atmosfere u reprezentaciji – objasnio je Šuker kaznu za dvojac koji se umalo potukao na utakmici u Škotskoj.

– Igor Štimac imao je maksimalnu podršku HNS-a i to nakon ovih loših rezultata i igre koja nije bila na razini koju navijači žele gledati. Ne želim ulaziti u izbor igrača. Dao sam prijedlog da se Štimac razriješi dužnosti izbornika. Niko Kovač je v. d. izbornika – objasnio je predsjednik HNS-a Davor Šuker odluku o smjeni te dodao:

– Odluka o smjeni Igora Štimca donesena je jednoglasno. To je vrlo važna poruka. Nadam se da će nas Niko odvesti na Svjetsko prvenstvo. Njega vidimo kao dugoročno rješenje za klupu hrvatske reprezentacije.

Inače, prvi pomoćnik Niki bit će njegov brat Robert, s kojim surađuje i u mladoj reprezentaciji.

Lovren i Strinić novčano su kažnjeni jer su se umalo potukli za utakmice na Hampden Parku.

Dejan Lovren i Ivan Strinić kažnjeni su sa 20.000 eura zbog nesportskog ponašanja i narušavanja atmosfere u reprezentaciji – rekao je Šuker.

U nastavku čitajte kako je tekla konferencija za novinare

>> 13.35 – Dejan Lovren i Ivan Strinić kažnjeni su sa 20.000 eura zbog nesportskog ponašanja i narušavanja atmosfere u reprezentaciji – objasnio je Šuker kaznu za dvojac koji se umalo potukao na utakmici u Škotskoj.

>> 13.31 – Odluka o Štimčevoj smjeni donesena je jednoglasno. To je vrlo važna poruka. Nadam se da će da nas Niko odvesti na Svjetsko prvenstvo – rekao je Šuker.

>> 13.27 - Predsjednik HNS-a Davor Šuker potvrdio je da će novi izbornik biti Niko Kovač. On će kao v. d. voditi reprezentaciju u dodatnim kvalifikacijama.

– Igor Štimac imao je maksimalnu podršku HNS-a i to nakon ovih loših rezultata i igre koja nije bila na razini koju navijači žele gledati. Ne želim ulaziti u izbor igrača. Dao sam prijedlog da se Štimac razriješi dužnosti izbornika. Niko Kovač je v. d. izbornika.

>> 13.25 – Nakon gotovo dva sata zasjedanja predsjednik HNS-a pojavio se pred novinarima gdje je potvrdio da je Igor Štimac smijenjen s mjesta izbornika hrvatske reprezentacije.

>> 13.16 – Igor Štimac smijenjen je s klupe hrvatske reprezentacije.

>> 13.15 – Još uvijek aktualni izbornik Igor Štimac u 13.15 sati s vozačem je odjurio iz hotela AS.

>> 13.00 – Iako je bilo najavljeno da će se već u podne znati sudbina Igora Štimca na klupi reprezentacije, izvršni odbor HNS-a ni nakon gotovo dva sata nije završio sa svojim zasjedanjem. Očito je da odluka o ostanku ili odlasku Igora Štimca neće biti jednoglasna.

>> 12.30 – Zasjedanje Izvršnog odbora HNS-a odužilo se pa još uvijek nema nikakve informacije o tome hoće li Štimac ostati i otići te tko će voditi Hrvatsku u dodatnim kvalifikacijama.

>> U 11 sati počelo je zasjedanje Izvršnog odbora HNS-a na kojem se raspravljalo o ostavci Igora Štimca, a vjerojatno i o novom izborniku. Tko će to biti, doznat ćemo vrlo brzo jer je nakon zasjedanja najavljena konferencija za novinare. Trebala je početi u podne, no ni nakon pola sata još nije počela.

>> Štimac ponudio ostavku! Šuker: Igor više neće biti izbornik!

>>  U doigravanje s Nikom Kovačem

>>  Ovako loš plasman Hrvatska ne pamti od 2006. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije