Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Facebooku

Štimac: Idemo, kauboji! Svi ćemo večeras biti uz vas

Igor Štimac
Goran Kovacic/PIXSELL
23.01.2013.
u 12:05

"Zajedno uz našu Hrvatsku do samoga kraja, hrabro i odlučno!!!"

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac samo je jedan u nizu Hrvata koji će večeras navijati za naše rukometaše u susretu protiv Francuza. Na svom Facebook-profilu izrazio je potporu našima.

"Dragi navijači,

Danas naše "kauboje" očekuje veliki ispit protiv najneugodnijeg suparnika u povijesti našeg rukometa... Siguran sam da će naši dečki imati dobru podršku u dvorani, ali i da ćemo mi ostali uz male ekrane biti uz njih do samoga kraja i moliti se za pobjedu...

Zajedno uz našu Hrvatsku do samoga kraja, hrabro i odlučno!!!

IDEMO KAUBOJI!!!!!!!!", napisao je Štimac.

Ključne riječi

Komentara 3

KE
kentie
15:40 23.01.2013.

bravo, bravo, bravo Igore....ufff žao mi je što nisam rukometaš....ali vjeruj mi da ssm rukometaš i da igram u hrvatskoj repki ovaj boj protif francuzića, nakon ove tvoje poruke koja dolazi iz dubine srca tvog, dobio bih takvu titansku snagu da sve nuklearne francuske podmornice ne bi bile dovoljne da me spriječe u razvaljivanju francuskih rukometaša......

ZA
zakora
13:53 23.01.2013.

Sve mi je jasno: i domoljublje i voljenje reprezentacija. Ali zasto se rukometasima dalo ime "kauboji"? Koja je tu logika? Vatreni za nogometase ide nekako? Prije su rukometase zvali kliko znam "pakleni"? Ali kakve veze ima rukomet sa stocarstvom? Cowboys ima veze sa nekim klubom koji je u sportu americke domene, hokeyu, baseball ili cak hajde i kosarci... ali rukomet? bezvezno, glupo i totalno neprikladno. nadam se da nisam jedini koji tako misli.. vrijeme je za novo ime.

JA
jazz66
20:07 23.01.2013.

Ako ispadnu od francuza mogli bi ime promijenit u 'glupani' ili 'tupani' ili tako nekako. A mogli su laganini do finala. Čovječe ja još uvijek ne mogu vjerovat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije