Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Srpski mediji pišu o detalju s Maksimira, tvrde da je njihov igrač 'šokirao hrvatske novinare'

Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
12.10.2022.
u 11:14

"Strahinja Pavlović šokirao Hrvate! Susjedi bruje o gestu reprezentativca Srbije", piše Espresso.

Srpski reprezentativac i nogometaš Salzburga Strahinja Pavlović odigrao je sinoć cijeli susret na Maksimiru u remiju s Dinamom (1:1). A srbijanski mediji raspisali su se o potezu ovoga braniča nakon utakmice.

Dok je njegov suigrač Amar Dedić odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, Strahinja je u prolazu zapjevao stihove Novih fosila "Kako je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena..." i time privukao pažnju na sebe. Hrvatski novinari pohvalili su ga kako je pjevao navijačku pjesmu koju grupa "Bad Blue Boys" često koristi na utakmicama, no srpski reprezentativac imao je objašnjenje, navodi Mondo.

Pavlović je na to odgovorio da to nije pjesma Dinama.

Navijačima u Srbiji poznata je melodija koju su Novi fosili pjevali davne 1986. godine. Stihove iz pjesme "Za dobra stara vremena" često koriste navijači Crvene zvezde i Partizana u utakmicama protiv hrvatskih klubova, pogotovo kada slave pobjede u regionalnom košarkaškom natjecanju.malo izmijenjenim tekstom poznate pjesme navijači beogradskih momčadi podsjećaju na slavna vremena kada su njihovi klubovi bili uspješniji od hrvatskih, a sada se ponovno susreću nakon nekoliko desetljeća u kojima su nije igrao utakmice, piše Mondo.

"Strahinja Pavlović šokirao Hrvate! Susjedi bruje o gestu reprezentativca Srbije", piše Espresso.

"Srpski reprezentativac bocnuo hrvatske novinare: Strahinja Pavlović zapjevao poznatu pjesmu, a onda iznenadio sve prisutne", navodi Kurir.

"Hrabrost ili ludost?", pitaju se u Telegrafu

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Komentara 4

MI
mismokanibali
13:52 12.10.2022.

Malog strahinju se na terenu nije moglo vidjeti, cisti dokaz pasaluckog kompleksa kada prorade osmanlijski geni onda iz plitke drzavice imamo ovakve komentare !

DA
dalmatimun
11:40 12.10.2022.

na cajke ne ide navijačka pjesma, eto zato

MI
Mikis
14:22 12.10.2022.

znaci neki strahinja je rekao da to nije nasa pjesma i navijacka pjesma Dinama i sad je to to. I znaci to je njihova pjesma i to malo izmjenjena. I sad cemo radit ono sto radimo 30godina, prodajemo svoje mainstream vrijednosti jer je tamo netko drugi izmjenjeno kopira i koristi jer nema svoje. Isto tako oni citaju i pjevaju imena na ekavici koja su na ijekavici, a mi i dalje govorimo i pisemo C. Zvezda umjesto C.Zvijezda. samo dajte ponavljajte im to jer ponavljanje je ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije