Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ RIVALA

Srbi respektiraju Hrvate: Žele ponoviti uspjeh iz 2017., a na nama je da ih zaustavimo

Hrvatski vaterpolisti pobijedili su Srbiju sa 14:12 u te osigurali plasman u četvrtrfinale  Olimpijade
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
28.06.2022.
u 08:10

- Tijekom posljednja dva sparing-treninga s Mađarima smo radili na ispravljanju pogrešaka. U skupini smo pokazali oscilacije kojih sada ne smije biti. Hrvatska je Hrvatska bez obzira u kojem sastavu igra.

Srpski vaterpolski reprezentativci u najavi su četvrtfinalnog susreta na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti protiv Hrvatske, koji će se igrati u srijedu od 16 sati, kazali su kako respektiraju našu reprezentaciju, ali i kako su na ovo SP stigli s ciljem osvajanja medalje.

- Hrvatska je opravdala ulogu favorita. Gruzija je pružila dobar otpor Crnogorcima i Mađarima, ali nije mogla bolje. Nama ostaje da se pripremimo najbolje što možemo. Hrvatska uvijek zaslužuje poštovanje, igrat ćemo maksimalno i jedni i drugi - izjavio je Gavril Subotić.

- Tijekom posljednja dva sparing-treninga s Mađarima smo radili na ispravljanju pogrešaka. U skupini smo pokazali oscilacije kojih sada ne smije biti. Hrvatska je Hrvatska bez obzira u kojem sastavu igra. Imaju najviše ambicije, žele ponoviti uspjeh iz 2017., kada su ovdje osvojili zlato, a na nama je da ih zaustavimo, odigramo najbolje što možemo i prođemo dalje, jer su i naše ambicije na ovom prvenstvu pobjedničke - rekao je Viktor Rašović.

Nemanja Vico smatra kako niti eventualno neigranje Rine Burića, koji je trenutačno suspendiran, neće biti velika prednost za Srbiju.

- Sigurno je da Hrvatska ima igrače koji mogu zamijeniti Burića i izbornik Tucak će pokušati pronaći pravo rješenje. Nama je najvažnije da se ponašamo kao da su kompletni, jer samo tako možemo do uspjeha - istaknuo je Vico.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije