Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRINU O SVEMU

Ovo su Čačićevi ljudi iz sjene!

Ante Čačić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
03.06.2016.
u 15:48

Osim zanimljive priče iz Rovinja, stiže i intervju s Marcelom Brozovićem, koji kaže da i kad trči, odmara se, a ni od kojeg protivnika Hrvatske na Europskom prvenstvu nimalo ne strahuje.

Sportski tjednik Max! Germanijak u novom broju donosi Čačićeve ljude iz sjene, sve one koji su zaduženi da igračima ne bi nedostajalo ni ptičjeg mlijeka. Iako ne igraju, čine sve kako bi nogometaši igrali najbolje što mogu.

Osim zanimljive priče iz Rovinja, stiže i intervju s Marcelom Brozovićem, koji kaže da i kad trči, odmara se, a ni od kojeg protivnika Hrvatske na Europskom prvenstvu nimalo ne strahuje. Baš kao što ne strahuje ni od onih koji bi ga trebali čuvati dok pokušava zabiti pogodak te ga proslaviti svojom sad već poznatom 'Epic Broz' pozom.

I dok ispraćujemo reprezentativce prema Francuskoj, prisjetimo se kako je to bilo prije 18 godina, kad su također odlazili u tu predivnu zemlju. I učinili je mnogim Hrvatima još predivnijom. Tadašnji reprezentativci odigrali su manje utakmica, bili su u prosjeku stariji, nisu osvajali trofeje u klubovima, nisu bili standardni prvotimci... Na papiru su mnogo iza ovih koje imamo danas, zato će biti zanimljivo vidjeti može li se ispuniti Čačićevo proročanstvo – izlazak iz sjene brončanih.

Odmak od nogometa bit će uz najavu finala NBA lige, koja je nakon 30 godina i rivalstva između Magica i Birda napokon dobila nešto slično u LeBronu i Curryju.

Nije to sve, potražite u subotu na svim kioscima tjednik Max! Germanijak te otkrijte što se skriva na naše 82 stranice. Naravno, ne propustite nas pratiti i na Facebooku.

>>Koliko dobro poznajete hrvatsku nogometnu reprezentaciju?

>>Stigla nova osuda: 'Za dom spremni viču oni kojima do Hrvatske nije stalo'

Foto: Max!

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:14 03.06.2016.

A šta je sa najbitnijim prevoditeljima iz sjene??!! Kako da sluga Ante bez njih objasni svim tim uvoženim Bosancima, Srbijancima, Australcima, Braziljancima i Švajcarcu šta gazda Zdravko određuje, kako ima da se ponašaju, gdje stoje na terenu i kako domoljubno mašu prema tribini ako jih kojim slučajem Turci ili Česi rasture kao balkansko bure sa uvoženim vinom.

Avatar x-y
x-y
15:53 03.06.2016.

Citat od like_a_boss Ako se neko pita kako to da je Čačić lutkica kojom upravlja Mamić, dovoljno je pogledati Čačićevu biografiju. Godinama je trenirao nebitne klubove ( Inker, Zadar, Dubrava, Croatia Sesvete...) Najveći domet su mu bili Osijek i Slaven. Bio je asistent Lončareviću u Libiji, u Kamen Ingradu je izdržao 3 mj. Inter je uveo u 1. ligu pa dobio otkaz zbog očajnih rezultata odmah na početku sezone. I tu dolazi do pauze od 4 godine. Od 2007-2011.g. je praznina u biografiji jer nikog nije trenirao. Čak ga više nisu htjeli ni klubovi u koje se stalno vraćao. Nakon 4 godine neimaštine, Mamić mu nudi Lokomotivu. Jedini uvjet - slijepa odanost Mamiću, da izvršava ono što Mamić kaže, bez dodatnih pitanja. U to vrijeme su Mamiću trebali poslušni treneri, koji su imali neopravdano velike ugovore, a dio zarade su morali vraćati lopovu Mamiću ( Ivanković, Jurčić ). Čačić je pristao, a tko ne bi na njegovom mjestu ? Od tada Mamić ima savršenog potrčka koji ne postavlja pitanja, a Ante radi u njegovim klubovima ( Dinamo, Lokomotiva, Radnik Sesvete, Hrvatska reprezentacija ). Jedini izlet u klub koji ne vodi Mamić je neslavno završio, u Mariboru je vrlo brzo dobio otkaz. Dakle trener koji je 2007. praktički završio trenersku karijeru jer ga nitko nije htio, nakon 4 godine u neimaštini, postaje trener dinama i repke, i dobije brdo love za to. Nije teško shvatiti zašto liže š.upak Mamiću. Vjerovatno bi svi da smo na njegovom mjestu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije