Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEN PETROVIĆ

Sportski direktor Osijeka žestoko kažnjen zbog vrijeđanja sudaca

Alen Petrović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
30.07.2020.
u 18:07

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer kaznio je Alena Petrovića s tri mjeseca suspenzije i dodatnih 5000 kuna, kondicijski trener Osijeka Dino Krolo kažnjen s mjesec dana suspenizje i 1000 kuna. Direktor stadiona Ante Polić kažnjen je s 3000 kuna

Navijači Osijeka i ljudi bliski prvoj momčadi bili su, blago rečeno, ljuti na suca Duju Strukana nakon što su u subotu poraženi od Lokomotive 1:2 čime su ostali bez kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Zapisnik s utakmice otkrio je da je glavni sudac Duje Strukan bio na meti verbalnih napada, da mu se ružno dovikivalo, a loše su se provele i njegove kolege u VAR sobi.

Sportski direktor Osijeka Alen Petrović, kaže zapisnik, spominjao je prebijanje, srećom, stalo je samo na grubim riječima. Prenosimo u nastavku zapisnik s utakmice:

Foto: FIBA/Screenshot

Sada su stigle i kazne za prijavljene.

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer kaznio je Alena Petrovića s tri mjeseca suspenzije i dodatnih 5000 kunakondicijski trener Osijeka Dino Krolo kažnjen s mjesec dana suspenizje i 1000 kuna. Direktor stadiona Ante Polić kažnjen je s 3000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KiM
KiM
01:41 31.07.2020.

Nazalost nista novo na Balkanu...

Avatar rubinet
rubinet
20:17 30.07.2020.

Platit će to oni. Ali tko će im vratiti izgubljeni obraz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije