Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRE SEKSA

Sportaši se u olimpijskom selu rekreiraju i seksom

Jamie Anderson
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.02.2014.
u 11:32

Prema pisanju nekih tabloidnih američkih medija, organizatori su stanovnicima sela, a tu su još i treneri i prateće osobe, na raspolaganje stavili oko 100.000 prezervativa.

S obzirom na to da su sportaši naglašeno tjelesni tipovi, ne treba se čuditi što se ovih dana u Olimpijskom selu održavaju i dodatne tjelesne aktivnosti, povrh svih onih trenažnih. Uostalom, nisu svi toliko usredotočeni na svoj nastup kao Ivica Kostelić, niti dovoljno dobri da se kući vrate s medaljom oko vrata, pa ih hormoni potiču da se potrude oko neke druge vrste “trofeja”.

Sredstvo potpaljivanja

Kao i na svakim Igrama, tako su i u Sočiju sportaši i sportašice aktivni u brzom upoznavanju od glave do pete, no cijelu priču dodatno ubrzava nova društvena mreža zvana Tinder, kojom preskačate “staromodne” načine zbližavanja kao što su udvaranje i izlasci.

Ako englesku riječ tinder prevedete, dobit ćete ovakvo opisno tumačenje: suhi materijal (drvo ili trava), koji se lako zapali i služi za paljenje vatre. Tinder je u ovom slučaju aplikacija na pametnom telefonu koja je sredstvo za spajanje i brzo potpirivanje “vatre” među potpunim strancima.

Dolazeći na ZOI, novozelandska boarderica Rebecca Possum Torr napisala je na svom Twitter-profilu da jedva čeka “tinderiranje” u olimpijskom selu. Tu njenu poruku na svojoj naslovnici prenio je Olympic Village Daily, dnevni list koji izlazi u sportskom selu, i priča se dodatno zakotrljala. Uostalom, sama Rebecca prije nekoliko dana napisala je “Tinder je u formi u Sočiju” dodavši da se želi upoznati s jamajčanskom bob-posadom. Da li baš sa svom četvoricom ili s nekim od njih, to nije precizirala, no dečki s Jamajke to su si zacijelo zacrtali u plan aktivnosti tijekom Igara.

Da ne bi bilo neželjenih posljedica od ovog “tinderiranja” s Rebeccom, Jamajčani će zacijelo usput navratiti do medicinskog centra u olimpijskom selu u kojem se mogu opskrbiti kondomima. Prema pisanju nekih tabloidnih američkih medija, organizatori su stanovnicima sela, a tu su još i treneri i prateće osobe, na raspolaganje stavili oko 100.000 prezervativa. Premda je to 50.000 kondoma manje nego u Londonu, bit će to sasvim dovoljno jer na Zimskim je igrama sportaša tri puta manje.

Osim toga, u Sočiju se baš i ne može dogoditi ono što se događalo u londonskom olimpijskom selu, a tamo je, prema kazivanju američke nogometne vratarke Hope Solo, bilo i ovoga:

– Vidjela sam ljude kako se seksaju na otvorenom, na travi, između zgrada...

Ništa prije, poslije može

Ima i sportaša koji su se držali one “ništa prije natjecanja, a poslije je sve dopušteno”, a jedna od takvih je i američka pobjednica u snowboardu (slopestyle) Jamie Anderson. Da bi sačuvala svoju usredotočenost na nastup, Jamie je izbrisala svoj račun na Tinderu.

– U jednom trenutku to je postalo odveć ometajuće i, da to nisam učinila, ne bih se mogla usredotočiti na nastup jer tamo ima dosta zgodnih ljudi. Tinder je u selu dosegnuo višu razinu.

A kako ta cijela stvar funkcionira? Jednostavno. Napravite si račun na spomenutoj mreži koja koristi vaše fotografije s Facebooka i potražite slike osoba koje žive ili trenutačno stanuju u vašoj blizini. Ako vam se netko sviđa, stisnete oznaku “palac gore” i, ako vas druga strana “lajka”, preostaje vam još jedino dogovoriti mjesto i vrijeme. Za one s naglašenim libidom tinder je genijalan i zato što nitko ne sazna o neuzvraćenoj požudi.

>>Putinove igre: Grli pobjednicu biseksualku, govori njemački i nazdravlja pivom

Komentara 5

DU
Deleted user
12:50 14.02.2014.

Šta je tu tako zanimljivo. Toga kod nas ima na svakom sidikalnom izletu, na penzionerskim druženjima i feštama u firmama. Oni su lijepi, mladi i zdravi pa nek se seksaju.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
13:47 14.02.2014.

Pa sportaši su od krvi i mesa,ne znam zašto bi se ustručavali od lijepi stvari što život prave lijepim.

DU
Deleted user
14:25 14.02.2014.

Sram je more bit !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije