Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILE SE TRI SPORTAŠICE

Sportaš rodom iz BiH izbačen iz Olimpijskog sela, optužili ga za seksualno uznemiravanje

Alen Hadžić
Facebook
23.07.2021.
u 15:38

Hadžić tvrdi da optužbe o seksualnom uznemiravanju nisu istinite, no iz saveza proučuju da su ga dužni odvojiti od ostatka momčadi zbog fizičke i emocionalne sigurnosti svih strana tijekom istrage.

Alen Hadžić, mačevalac koji se natječe pod zastavom SAD-a, plasirao se na Olimpijske igre u Tokiju, ali je pod istragom zbog neprimjerenog seksualnog ponašanja. Stoga ne smije boraviti u Olimpijskom selu nego spava u hotelu.

Hadžiću je američki savez zabranio boravak u Olimpijskom selu. Mačevalac se žalio na tu odluku, ali je odbijen.

Tri američke sportašice otpužile su Hadžića za neprimjereno seksualno ponašanje od 2013. do 2015. godine. Savez ga je odmah suspendirao, ali mu je kasnije dopušteno da se natječe na Olimpijskim igrama. No, u Japan je morao putovati dva dana nakon svojih kolega i spavati u hotelu udaljenom 30-ak minuta vožnje automobilom od Olimpijskog sela.

Hadžić tvrdi da optužbe o seksualnom uznemiravanju nisu istinite, no iz saveza proučuju da su ga dužni odvojiti od ostatka momčadi zbog fizičke i emocionalne sigurnosti svih strana tijekom istrage.

Hadžić je rođen u New Yorku, no njegovi roditelji su iz Goražda, a obitelj često posjećuje Bosnu i Hercegovinu.

>> Pogledajte 10 zanimljivosti o Olimpijskim igrama

Ključne riječi

Komentara 9

PC
Pacta_Conventa
16:22 23.07.2021.

A sta da turcin radi i ti jos macevalac nego da nabija na kolac i ubada , to mu je i u krvi a i disciplina , samo kolegice to ne razumiju , ne kaze se bwzveze, bem ti zivott bez rakije i bosanca bez cakije , nisam ni ocekivao da bude sahovski prvak , nego cakijas

GU
General_U
16:37 23.07.2021.

Naoštrio hodža čakiju i naganja cure okolo ka da je u goraždu...

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:11 23.07.2021.

Mačevalac je, pa je navikao ubadati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije