Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav spektakl!

Split i Dinamo odigrali nezoboravam susret koji će se prepričavati!

futsal Dinamo - Split Tommy
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
14.05.2016.
u 22:43

U drugom polufinalu sastaju se Nacional i Vrgorac, a u prvoj utakmici Nacional je jučer pobijedio 4:0.

U prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske u futsalu favorizirani Split Tommy teškom je mukom svladao Futsal Dinamo, završilo je 7:6.

Bio je to pravi spektakl, utakmica za gledatelje koji su vidjeli čak 13 pogodaka, ali i puno lijepih akcija i majstorskih poteza.

Split, koji je bio drugi nakon prvog dijela prvenstva, bio je domaćin i veliki favorit, očekivala se uvjerljiva pobjeda, ali su gosti pružili sjajan otpor. Štoviše, na poluvremenu je Dinamo vodio 2:0 pogocima Horvata i Perkovića. 

U nastavku je Davi smanjio, a onda Franko Jelovčić trima pogocima režirao sjajan preokret za vodstvo Splita 4:2. Kanjuh je zatim prekrasnim pogotkom smanjio na 3:4, a Ziberi pred kraj poravnao na 4:4 i donio Dinamu produžetke.

U prvih pet minuta produžetaka gledatelji su vidjeli čak četiri gola. Prvo je Penava zabio za novo vodstvo Dinama, Split s dva gola opet preokrenuo na 6:5, a Perković još jednom poravnao rezultat. U drugom produžetku konačni rezultat postavio je Neto.

U finale će proći momčad koja prva dođe do dvije pobjede, a druga utakmica igra se u Zagrebu. Igrat će se pred praznim tribinama jer Dinamo još odrađuje kaznu.

U drugom polufinalu sastaju se Nacional i Vrgorac, a u prvoj utakmici Nacional je jučer pobijedio 4:0.

Komentara 3

TO
Toma2
23:47 14.05.2016.

Kakva utakmica! Kakav nogomet!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:05 15.05.2016.

Ajmo Dinamo

FI
Fisherman
13:40 15.05.2016.

Ma kakav futsal....to igraju oni koji nisu uspjeli u pravom nogometu....a takvi su i navijaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije