Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI EL CLASICA

Španjolski mediji doznali što je zvijezda Barcelone rekla Modriću kada ga je napala

ESP, Primera Division, Real Madrid vs FC Barcelona
EXPA/PIXSELL
12.04.2021.
u 11:55

U 85. minuti utakmice u Madridu Alba je prišao hrvatskom kapetanu i rukom mu pokazao na dres Reala, odnosno, na sam grb.

Real Madrid za vikend je srušio Barcelonu rezultatom 2:1, a mnogima je ta pobjeda gorka i o njoj se govori i u novom tjednu.   

Kako su neki rekli, ''djed Luka'' još je jednom pokazao svoju klasu i bio najbolji na terenu, no Modriću su mnogi prigovorili za nešto s čime on zapravo nema veze. Naime, igračima Barcelone sučeva nadoknada činila se prekratka, a Modrića je to jako naživciralo pa je odbrusio Gerardu Piqueu, a prije toga razgovarao je s Jordijem Albom. 

Točnije, u 85. minuti utakmice u Madridu Alba je prišao hrvatskom kapetanu i rukom mu pokazao na dres Reala, odnosno, na sam grb. 

– Vidiš li taj grb na svom dresu? Zbog njega su suci na vašoj strani – navodno mu je tada rekao Alba, pišu španjolski mediji.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar turskicobane
turskicobane
14:29 12.04.2021.

Općenito kad je upitanju sudiska krađa i navlačenje meni je jedna od top 1/2 LP kad je pokraden Chelsea baš u korist te iste Barcelone !?

Avatar patkovic
patkovic
15:16 12.04.2021.

u tom njihovom jalovom dodavanju nebi im pomoglo ni još 90 minuta

MA
Mato22
14:27 12.04.2021.

Ko gubi ima se pravo i ljutiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije