Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI U STRAHU

Španjolski mediji nisu sretni grupom s Hrvatskom: Upali smo u 'skupinu smrti'!

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.12.2023.
u 19:36

Novine El Pais podsjećaju čitatelje da je Hrvatska, u čijim redovima igra Luka Modrić, 38-godišnji veznjak Real Madrida, bila polufinalist Svjetskog prvenstva odigranog prije godinu dana

Španjolski mediji nazvali su "skupinom smrti" grupu u kojoj će Španjolska, Hrvatska, Italija i Albanija igrati u lipnju na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. "Španjolska je upala u skupinu smrti", izvijestile su sporske novine Marca odmah nakon ždrijeba održanog u subotu. Ističu će španjolska reprezentacija otvoriti skupinu utakmicom s "Modrićevom" Hrvatskom 15.lipnja.

Hrvatska i Španjolska su prije šest mjeseci igrale u finalu Lige nacija, a pehar je završio u rukama Španjolaca zbog boljeg izvođenja jedanaesteraca. Italija je na tom "Final Fouru" zauzela treće mjesto. "Skupina smrti Španjolskoj", navodi i konkurentski list AS.

GALERIJA Gotov je ždrijeb za Euro 2024. Hrvatska u teškoj skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/8

Španjolska javna televizija TVE napominje da je to "teška grupa za Španjolsku" jer će igrati protiv aktualnog europskog prvaka Italije, "uvijek opasne Hrvatske" i "nepravedno potcijenjene Albanije".

VEZANI ČLANCI:

Novine El Pais podsjećaju čitatelje da je Hrvatska, u čijim redovima igra Luka Modrić, 38-godišnji veznjak Real Madrida, bila polufinalist Svjetskog prvenstva odigranog prije godinu dana. Radijska postaja Cadena SER izvijestila je slušatelje da je Španjolska "dobila jednu od najtežih skupina" na Europskom prvenstvu.

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

Hrvatska, Španjolska i Italija bile su u istoj skupini i na Europskom prvenstvu godine 2012., zajedno s Irskom. Prošle su dalje Španjolska i Italija koje su se zatim opet srele u finalu u kojem su Španjolci osvojili naslov.

VIDEO Modrićev suigrač: 'Najviše mi je on pomogao. Sad je on malo tužan pa mu pružam potrebnu podršku'

Komentara 1

5S
505.scrtom
20:05 02.12.2023.

slažem se sa izjavom španjolaca,lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije