Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE KRITIKE

Španjolci žestoko nagazili hrvatskog reprezentativca: 'Pokazao se kao rupetina! Dosadan je, neuvjerljiv'

Quart de finale aller de Ligue des champions: Le Real Madrid et Manchester City se sont séparés sur un match nul (3-3)
Foto: Laurent Lairys / Panoramic / Bes
1/2
10.04.2024.
u 16:40

- Gubitak Kevina de Bruynea u posljednji tren otvorio mu je prostor u startnih 11, ali Hrvat je, kao i tijekom cijele sezone, razočarao umjesto da impresionira - objavio je španjolski list AS

Prvi dvoboj četvrtfinala Lige prvaka u utorak su na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu odigrali Real i Manchester City. Spektakularna utakmica u španjolskoj prijestolnici zaključena je rezultatom 3:3, a ime momčadi koja će proći među četiri najbolje europske ekipe za ovu sezonu saznat ćemo za tjedan dana, nakon uzvrata u Manchesteru.

Podsjetimo, jedan je pogodak na utakmici zabio i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol. Bio je to pogodak za 2:3 u 71. minuti, a svjetski mediji raspisali su se o Gvardiolovom prvom pogotku u dresu aktualnog prvaka Europe. Sjajne golove postizali su i Phil Foden tri minute ranije od Gvardiola za 2:2, ali i Fede Valverde za konačnih 3:3 u 79. minuti.

Gvardiola su, dakle, svi hvalili, pokazao se i na američkom CBS-u poslije utakmice, ali riječi hvale nisu baš bile uperene i prema Mateu Kovačiću. Hrvatskog veznjaka posebno je oštro ocijenio španjolski list AS. 

- Po povratku na Bernabeu, gdje je nekoć nastupao kao član Reala, Mateo Kovačić ponovno je ponudio siromašnu partiju za veznog igrača. Nije bio dostojan partner Rodriju. Gubitak Kevina de Bruynea u posljednji tren otvorio mu je prostor u startnih 11, ali Hrvat je, kao i tijekom cijele sezone, razočarao umjesto da impresionira. Još jedna izrazito dosadna i neuvjerljiva partija igrača kojeg je Guardiola doveo kao zamjenu za Gündogana, iako mu na tržištu nije bio ni druga ni treća opcija za tu ulogu. Pokazao se kao velika rupetina - napisao je ugledni i čitani španjolski medij.

Komentara 7

SS
Sol&Sol
07:41 11.04.2024.

Problem su hejteri u spanjolskom AS-u i hejter u VL ovdje. Mateo je bio jedon od najboljih u terenu zajedno sa Gvardiolom. Pa jel ovi hejteri vidjeli kolko lopte su izgubili B Silva i Rodri. Pa Goal Valverde je postigao poslije izgubljene lopte od B Slive. Mateo je trebao da ima 3 asistencije u ovoj utakmici. Zaista trojica Hrvata su bili najbolji u utakmici. I luka doveo je bod RM.

AG
Agram1960
06:10 11.04.2024.

Eto Guardiola nema pojma o nogometu pa ga je držao svih 90 minuta? I s takvim Mateom su nadtrčali Real koji je odmarao 9 dana. Po meni solidan ništa lošiji ako i ne puno bolji od Rodrija.

Avatar MK3
MK3
18:55 10.04.2024.

Ma briga mene što pišu Španjolci sada, mene zanima što će pisati poslije susreta sa Hrvatskom na Euro-u... Ispada da Španjolci pišu da jedino Foden i Silva zadovoljavaju (a Kovačić, Haaland za prodaju) - samo što je onda sa Realom kad je dva put lovio zaostatak protiv samo 10 City-evca i jedne kako to oni vele "rupe"? Jedine tri rupe koje sam ja vidio su one u obrani kada su Silva, Foden i Gvardiol maestralno zabili... Mislim, Real je prilično jadno djelovao na trenutke dok Luka nije ušao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije