Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Španjolci se okomili na Modrića: 'Real je izgledao kao Frankenstein, a Luka loše i izgubljeno'

REAL MADRID v FC UNION BERLIN. CHAMPIONS LEAGUE 2022/2023. GROUP STAGE. GROUP C. ROUND 1.
Foto: nordphoto GmbH / Alterphotos/NOR
1/6
25.09.2023.
u 17:28

Hrvatski kapetan naišao je na kritike španjolskih medija nakon što su kraljevi poraženi od Atletica na Wandi Metropolitano

Madridski Real sinoć je doživio težak poraz u gradskom derbiju protiv Atletica od 3:1. Kraljevski klub tako je kompromitirao odličan ulazak u sezonu te je izgubio vodeću poziciju u La Ligi, Modrić je započeo utakmicu od početka, ali španjolski mediji proglasili su ga najgorim igračem na terenu i dali mu mizernu ocjenu 2. 

- Jako teška noć za Modrića. Njegovo uvrštavanje u prvih 11 je bilo jedno od velikih iznenađenja madridskog derbija. Modrić je dobio priliku umjesto Tchouamenija u vezi momčadi posložene u 4-3-2-1, što je bilo bizarno. Modrić je igrao jako loše. Pri tome mu sigurno nije pomoglo što mu ova Ancelottijeva taktika nikako ne odgovara. Zato što se Rodrygo po navici spušta na krila, Modrić je često igrao kao lažna devetka, što nikako nije njegova pozicija. Modrić ondje ne može ni organizirati igru ni briljirati. On treba minutažu, ali na drugoj poziciji i u drugoj taktici. Ancelotti ga je izvukao već na poluvremenu i uveo Joselua zato što je Modrićev izlazak iz igre bio najlogičniji. Modrića je to očito potreslo - piše madridski list AS. 

VEZANI ČLANCI:

- Dok je Simeone igrao svoju igru i postavio momčad tako da iz nje izvuče najviše, Ancelotti je u gradskom derbiju složio Frankensteina s pet veznjaka, a završio ga je s tri igrača sredine terena. To jasno dokazuje kako ovo nije bio Ancelottijev dan. Sustav mu je urušen u prvoj ozbiljnoj utakmici sezone. Realov trener je opet dao priliku Modriću uvjeren da se derbi odlučuje na sredini terena. Pogriješio je, jer to se događalo u oba kaznena prostora. U svom je Real bio propustan, a u suparničkom jalov. No nije ovo bila teška noć samo za Alabu i ostale braniče Reala nego i za Modrića, potpuno izgubljenog u Ancelottijevih 4-3-2-1 - dodao je isti medij u izvještaju s Wande Metropolitano. 

Komentara 1

NE
Nemanadimak
00:17 26.09.2023.

Anceloti mulja i pravi greske. Možda gs pošalju prije isteka ugovora. Belinghem je nikakav igrač a Luki je bolje da zbriše na vrijeme i digne jos neku lovu dok može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije