Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

Španjolci otkrivaju: David Beckham ima senzacionalnu ponudu za Luku Modrića!

Modrić Beckham
Foto: Instagram
13.11.2019.
u 17:04

– Moguća nova Modrićeva destinacija predivni je grad Miami. David Beckham, jedan od vlasnika Intera iz Miamija, želi da Luka u tom klubu završi karijeru – otkrio je španjolski novinar Eduardo Inda gostujući u jednoj emisiji.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igra svoju osmu sezonu u Real Madridu. Luka je često naglašavao da mu je želja oprostiti se u dresu kraljeva, no mediji često pišu o interesu drugih klubova.

Sada se pojavila informacija da ga želi Inter iz Miamija. Jedan od vlasnika kluba bivši je nogometaš David Beckham koji je i predsjednik, a Inter će se iduće godine natjecati u MLS ligi. U sjevernoameričku ligu često odlaze nogometne zvijezde na zalasku karijere poput Zlatana Ibrahimovića ili Waynea Rooneyja.

– Moguća je nova Modrićeva destinacija predivni grad Miami. David Beckham, jedan od vlasnika Intera iz Miamija, želi da Luka u tom klubu završi karijeru – otkrio je španjolski novinar Eduardo Inda gostujući u jednoj emisiji.

Španjolski novinar, koji je i vlasnik portala OKDiario, kaže da Real Madrid ne bi imao ništa protiv.

– Real Madrid bi ga pustio jer će Modrić iduće sezone navršiti 35 godina – dodao je Inda.

Modriću ugovor s Realom traje do idućeg ljeta, a u klubu će odlučiti hoće li produžiti suradnju ili će Hrvat moći otići bez odštete.


 

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
18:21 13.11.2019.

Ovaj MOB je očito izkompleksiran sa Lukom, ajde u psihijatra možda te izliječi, u što čisto sumnjam.

DO
domagoj1492
18:02 13.11.2019.

tooo Luka!!!!! Legendo!

Avatar ZLO
ZLO
20:48 13.11.2019.

Lukica je ima lipu karijeru, par godina u Miamiu pred penziju bi bia slag na tortu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije