Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA IGRA U EGIPTU

Španjolci goropadni nakon Tunisa: S Modrićem ili bez njega, Hrvatske se ne treba nimalo bojati

International Friendly - Tunisia v Croatia
Foto: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
1/9
24.03.2024.
u 19:41

"Prijetnje su stizale samo iz prekida preko stopera Ćaleta-Cara i Gvardiola. Hrvatsku je u finale odveo vratar Ivušić, koji je zaustavio tri suparnička jedanaesterca", napisala je Marca

Hrvatska nogometna reprezentacija se pobjedom nad Tunisom plasirala u finale turnira ACUD Cup. Vatreni su nakon izjednačenog rezultata pobijedili izvođenjem jedanaesteraca. U drugoj ih utakmici čeka Egipat koji je rezultatom 1:0 svladao Novi Zeland. Utakmica je na rasporedu ovog utorka u 21 sat.

Igra Hrvatske nije dobro izgledala, dok je Tunis ispustio nekoliko dobrih prilika. "Nismo bili brzi, falilo je utrčavanja u prazan prostor i dubinskih lopti. Penali su i kvaliteta i lutrija, a ovaj put smo dobili", rekao je izbornik Zlatko Dalić nezadovoljan igrom momčadi, a loše izdanje nije prošlo nezamijećeno niti u državama čije reprezentacije čekaju u grupnoj fazi Europskog prvenstva.

VIDEO Kako vam se sviđaju novi dresovi nogometne reprezentacije?

Španjolski novinari su utakmicu držali na oku, a AS je rekao kako je Hrvatska "momčad koje se ne treba nimalo bojati." Uz činjenicu premoći u posjedu, napominju kako nije bilo ideje kako ju iskoristiti. Navode kako je jedina prijetnja u skoku. Pohvale je dobio vratar Ivica Ivušić. Zaključili su kako se protiv Hrvatske "itekako može igrati".

VEZANI ČLANCI:

"Hrvati unatoč dominaciji nisu uspjeli stvarati prilike za pogotke. Zapravo im je trebalo 56 minuta da dođu u prvu izglednu šansu kad je tuniski vratar Bechir Ben Said senzacionalno obranio udarac Andreja Kramarića glavom. Ni s Modrićem ni bez njega hrvatska igra nije se poboljšala, a prijetnje su stizale samo iz prekida preko stopera Ćaleta-Cara i Gvardiola. Hrvatsku je u finale odveo vratar Ivušić, koji je zaustavio tri suparnička jedanaesterca", napisala je Marca pa dodala kako je Španjolska među favoritima za osvajanje Eura:

‘‘Španjolska ima sjajnog izbornika Luisa de la Fuentea i niz impresivnih nogometaša koji mogu nastaviti svoj put uspjeha nakon osvajanja Lige nacija prošle godine. Španjolska ima sjajnu, vrhunsku momčad koja je miks veterana i darovitih mladih igrača. Prva tri rivala Hrvatska, Albanija i Italija su teški, ali Španjolska je superiorna i nitko je ne želi za protivnika. Njeni izravni suparnici za naslov bit će Francuska, Portugal i Njemačka‘‘, tvrdi Gomez.

GALERIJA Fantastični Ivica Ivušić obranio tri penala i odveo Hrvatsku u finale turnira u Egiptu

International Friendly - Tunisia v Croatia
1/9

Komentara 4

PR
prajdali100
21:51 24.03.2024.

Kako je ono Španjolska odigrala !? Zna li se što? Trenutno u Europi Portugal igra sjajan nogomet i savršeno su posloženi.

PO
Poganec
08:04 25.03.2024.

Mnogo se tu treba popraviti. Dali su gospoda zaciceni

BL
blekpanther
22:06 24.03.2024.

O

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije