Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA

Španjolac podnio tužbu protiv Valverdea nakon što ga je nokautirao poslije utakmice

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
10.04.2023.
u 15:42

Urugvajski veznjak optužen je za nasilje nad igračem španjolskog prvoligaša koji je pretrpio teže ozljede

Napadač Villarreala Álex Baena podnio je prijavu španjolskoj policiji protiv veznjaka Real Madrida Federica Valverdea nakon što ga je udario šakom u lice nakon utakmice između dvije momčadi u subotu, nanijevši mu ozbiljne ozljede, piše španjolska Marca. Informaciju su potvrdili iz Villarreala, a oni poručuju da će do kraja procesa podržati svog igrača i da apsolutno odbacuju svaki oblik nasilja.

- Nogometaš Villarreala je doživio nasilje, kada je krenuo prema klupskom autobusu nakon odigrane utakmice protiv Real Madrida na stadionu Santiago Bernabeu. Suočen s ovom situacijom, igrač je odlučio podnijeti odgovarajuću tužbu protiv napadača, a Villarreal ovaj čin nasilja osuđuje i čvrsto vjeruje u verziju svog igrača, podržat ćemo Baenu tijekom sudskog procesa - napisali su iz 'žute podmornice'. 

Španjolska Marca je napisala da Valverde trenutno nije u opasnosti od sportske kazne, s obzirom da je prijava podnesena policiji, a ne disciplinskoj komisiji La Lige.

Dodaju kako su Valverde i Baena na ratnoj nozi još od siječnja i susreta u Kupu kralja.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije