Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač HNL-a

Soudani: Malo ću kasniti na Dinamove pripreme, a onda ćemo vidjeti

El Arabi Hilal Soudan
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
12.06.2018.
u 08:09

Luka Modrić je najbolji hrvatski nogometaš. Pa čovjek stalno pobjeđuje, osvaja sve moguće trofeje. Čast je na ovakvom događaju biti uz njega - kaže Soudani

Dinamov igrač El Arbi Hilal Soudani izabran je za najboljeg igrača Prve HNL. Alžirski reprezentativac je na  dodjelu nagrade Trofej Nogometaš stigao u pratnji obitelji, s njim su bili majka i brat.

El Arbi Hilal Soudani cijelo se vrijeme smješkao, bilo je sasvim jasno kako je Alžircu strašno stalo do vrijedne nagrade. Uostalom, to je i dokazao došavši u Zagreb samo na jedan dan...

El Arabi Hilal Soudan
1/9

- Ma jako sam sretan, ovo je za mene i Dinamo bila odlična sezona - istaknuo je Soudani za Goal, te nastavio:

- Ponovo smo osvojili duplu krunu, još sam bio najbolji igrač, nije moglo biti bolje. Zahvaljujem svim suigračima i trenerima iz Dinama, ali i svim igračima koji su glasali za mene da dobijem ovu nagradu.

- Od srca zahvaljujem i svojoj obitelji, evo sa mnom su došli mama i brat, tata je nažalost bolestan pa nije mogao i on biti ovdje. Nije ništa strašno, ali nije mogao letjeti pa je ostao u Alžiru - rekao je Soudani.

Luka Modrić i Vi bili ste glavne zvijezde svečanosti, sjedili ste za istim stolom.

- Drago mi je zbog toga, svi znamo da je Luka Modrić najbolji hrvatski nogometaš. Pa čovjek stalno pobjeđuje, osvaja sve moguće trofeje. Čast je na ovakvom događaju biti uz njega.

Razgovarali ste s Danijelom Subašićem.

- Haha, ma mi smo veliki prijatelji izvan nogometa. O čemu smo razgovarali? Ma ništa posebno, malo smo se pozdravili, čestitali si na nagradi. I da, zaželio sam mu puno sreće na Svjetskom prvenstvu, navijat ću za njega i hrvatsku reprezentaciju - dodao je Soudani.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Robertom Prosinečkim

Odlazite li iz Dinama?

- Iskreno, još ništa ne znam, vidjet ćemo. Imam nekoliko ponuda, ali ništa još nije gotovo, još sam Dinamov igrač. Sve će se znati za nekoliko dana - istaknuo je Soudani i nastavio:

- Pet godina sam u Dinamu, stvarno sam ovdje dao sve od sebe. Uživao sam u Zagrebu, upoznao sjajne ljude, zahvaljujem svima što su me tako lijepo primili.

A gdje bih ste mogli otići?

- Ima nešto u Engleskoj, nešto se priča i o arapskim zemljama, puno se toga piše i priča - vidjet ćemo.

Ali dolazite na početak Dinamovih priprema 18. lipnja?

- Haha ne, malo ću kasniti. Nisam uopće imao slobodnih dana, poslije klupske sezone sam se pridružio reprezentaciji. Sada mi stvarno treba malo odmora, mislim da sam ga zaslužio - zaključio je Soudani.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Alenom Bokšićem

Komentara 1

FA
fake
08:28 12.06.2018.

Soudani, samo jedno, legendo.Svaka ti čast kako kao igraču tako i kao čovjeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije