Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVJETNICI NE ODUSTAJU

Slučaj Šimunić: 'Fifa je žrtva velikosrpskih lobista i politike'

Josip Šimunić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.03.2014.
u 20:42

Odvjetnici tvrde kako bi za Fifu bilo najbolje da priznaju grešku u slučaju Šimunić jer 'su oni žrtve velikosrpskog lobiste i velikosrpske politike na koju su na žalost nasjeli i hrvatski političari.

Odvjetnici Josipa Šimunića, Davor i Zlatko Prtenjača te prof. dr. Martin Nolte, nisu uspjeli srušiti kaznu hrvatskom braniču od deset utakmica neigranja zbog pokliča 'za dom spremni' nakon utakmice protiv Islanda. Ipak, odvjetnici ne odustaju te su uvjereni kako će ovaj spor dobiti na Sportskom sudu u Lausanneu.

Njihova žalba ima sveukupno 200 stranica, od kojih 43 stranice čistih argumenata, piše Fenix-magazin.com, a na njihovim stranicama možete i pročitati te stranice.

Inače, odvjetnici tvrde kako bi za Fifu bilo najbolje da priznaju grešku u slučaju Šimunić jer 'su oni žrtve velikosrpskog lobiste i velikosrpske politike na koju su na žalost nasjeli i hrvatski političari.

Žalbu Šimunićevih odvjetnika pročitajte ovdje.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

>> 'Kako će Šimunić biti ustaša kada mu je tetak partizan? Kazna je sra...'

Komentara 88

Avatar pretplatniik
pretplatniik
21:55 22.03.2014.

Ok pogriješiti i dobiti 10 tekmi kazne.Ali interpetacija čovjeka koji je prijavio Joea nema veze sa istinom.Pa čovjek (gore početak feljtona) govori da su Hrvati 1941.g. bili manjina da su ovdje živjeli milijuni srba(zanimljivo - milijuni..) židova i roma.I da su ubijeni onda 700 tis. Srba...pa dajte molim Vas...Inače je čovjek iz SAD-e. ali naravno potomci od oba roditelja Srbi pa se zaigrao sa povjesnom istinom i činjenicama to mu je valjda od Američkih filmova iz Hollywooda.. Ja osobno ne odobravam taj poklič jer ljude asocira na nacizam.Mada znam da i petokraka asocira ne samo na komunizam nego i na domovinski rat ali eto u dvoličnom društvu živimo i zato stangiramo na mjestu.Nismo nažalost čak u 2014.g. spremni osuditi nacizam i komunizam.Komunizam pogotovo SDP-e i Predsjednik se i ponašaju tako to je svima jasno.Osuditi i kazniti za poklič Joa da! ali ne na temelju u najmanju ruku bajki.

DJ
djordje
22:14 22.03.2014.

ooooo Melinda dušice draga, tko je tebe napalio,ostavi povijest povjesničarima,siroče jadno zar ni te riječi Hrvatske ne možeš podnijeti, a tebi za informaciju ustaški pozdrav je bio:"Za poglavnika i dom - spremni",PUSA, i ovaj puta svaka čast odvjetnicima i te kako su u pravu.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:06 22.03.2014.

Odvjetnici su u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije