Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU

Senzacija iz Španjolske: I vatreni dio velikog plana Barcelone!

Tin Jedvaj
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
14.12.2018.
u 16:56

Barcelona želi pomladiti momčad u nadolazećim prijelaznim rokovima

Barcelona želi pomladiti momčad u nadolazećim prijelaznim rokovima, a najveća želja im je Ajaxov dvojac Matthijs de Ligt i Frenkie de Jong.

Na popisu je i Kay Havertz iz Bayera, kao i Arne Maier iz Herhte, te Julian Weigl iz Borussije Dortmund, piše Mundo Deportivo.

Katalonci također prate i mlade braniče apotekara Jonathana Taha i Tina Jedvaja, pišu Španjolci, pa dodaju kako su se u njihove kvalitete imali priliku uvjereti u nekoliko navrata kada su ih gledali.

Jedvaj ugovor s Bayerom ima do 2023., a prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion  

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
18:10 14.12.2018.

Koliko je se prognoza ostvarilo?

Avatar Idler 3
Idler 3
17:49 14.12.2018.

Jedvaj je bil čudo kak dečec i onda je malke stal. Trebal bi v kontinuitetu odigrat sezonu al na istoj poziciji pa bi mogli nekaj konkretnijeg komentirat.

DU
Deleted user
17:20 14.12.2018.

Ma pišete gluposti iznad gluposti. Pogledajte još jednom sliku iznad članka. Oni ne kupuju ni jednog vatrenog, ni jednog iz Bundeslige - kupuju samo ovog skroz lijevo na slici. U odnosu na vaše "transfere" sam ja, "autoru" puno bliže istini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije