Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRATIO MU

Salihamidžić kritizirao igru Bayerna, evo kako mu je Kovač odgovorio

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
14.12.2018.
u 13:18

Oni koji su oženjeni znaju da i u braku postoje razlike u mišljenju, rekao je Kovač

Trener Bayerna Niko Kovač na današnjoj konferenciji za medije uoči Hannovera osvrnuo se na izjave sportskog direktora Hasana Salihamidžića koji je bio prilično kritičan nakon utakmice s Ajaxom (3:3).

Bavarci su u srijedu u Amsterdamu u Ligi prvaka izvukli remi, a Salihamidžić je tada izjavio da momčad nije uspijevala prijeći centar, da je protivnik kontrolirao utakmicu i držao ih pod pritiskom. Bivši hrvatski izbornik kaže da Salihamidžić ima pravo na svoje mišljenje.

– Uvijek postoje različita mišljenja i pristupi. Hasan je na svoj način vidio utakmicu, a gledatelji su je vjerojatno vidjeli na drukčiji način. Prvi put nakon deset godina prošli smo skupinu bez poraza – rekao je Kovač i dodao:

– Naravno, postoje situacije kojima on i ja nismo zadovoljni. No treba se uvijek naglašavati ono dobro: momčad je pokazala mentalnu snagu i vratila se nakon što je gubila s 2:1.

Kovač je na kraju zaključio:

– Oni koji su oženjeni znaju da i u braku postoje razlike u mišljenju.

>> Otkrivamo gdje će biti Dinamov novi stadion i koliki će imati kapacitet 

Ključne riječi

Komentara 11

DH
dalibor.hren
15:35 14.12.2018.

Remi je izvukao Ajaks!

IB
ibiza
16:38 14.12.2018.

ja mislim da sada sam treba dati otkaz ,tako da ta trakavica zavrsi a bolje sada nego da opet izgubi par utakmica

IB
ibiza
16:40 14.12.2018.

baernu su samo dobri oni koji popijenjuju uvijek a to je nemoguce ,negada i gubis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije