Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplela se skupina C

Sad se i to zna: Evo s kim Hrvatska može igrati osminu i četvrtfinale!

Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
26.06.2018.
u 17:51

Trebalo bi se dogoditi čudo da ne završimo na čelu, Nigerija bi trebala pobijediti Argentinu, a mi izgubiti od Islanda

Danas nas očekuje rasplet u skupinama C i D Svjetskog prvenstva, a upravo su one nama najzanimljivije. Hrvatska je trenutačno vodeća u skupini i najizglednije je da će tako i ostati nakon večerašnjih utakmica.

Trebalo bi se dogoditi čudo da ne završimo na čelu, Nigerija bi trebala pobijediti Argentinu, a mi izgubiti od Islanda, a onda bi se tu još gledala i gol-razlika...

No, kako god bilo, mi smo osminu finala osigurali, a nakon popodnevnih utakmica zna se s kim bismo mogli igrati. 

>>Hrvatski navijači sjajno se zabavljaju u Rusiji

Ako ćemo biti prvi u skupini, u osmini finala idemo na Dansku. Taj bi par kasnije u četvrtfinalu išao na pobjednika susreta Rusija - Španjolska.

Ako kojim slučajem završimo na drugom mjestu, u osmini finala igrat ćemo protiv Francuske, a taj par se u četvrtfinalu križa s pobjednikom susreta Urugvaj - Portugal.

Komentara 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:09 26.06.2018.

Hrvatska iznad svih!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

DU
Deleted user
18:31 26.06.2018.

Ako igramo neozbiljno i izgubimo s naprimjer 2-0 onda Nigerija treba dobiti Argentinu s 4-0 ili cetiri gola razlike sto je stvar fantastike. Ali ako se to desi onda bi to znacilo da nasa pobjeda protiv Argentine je vise pokazalo uzasno stanje s argentinskom nogometu nego nasa moc u nogometu.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
18:55 26.06.2018.

Hrvatijanska momčad ide do polufinal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije